Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

6 Redenen om voor schanskorven te kiezen:

 1. Schanskorven van Gabinova zijn van hoogstaande kwaliteit

  In tegenstelling dat andere aanbieders maken wij gebruik van gaaspanelen uit Duitsland dit zijn hoogwaardige galfan staal maten met een zinkbedekking uit 95% zink en 5% aluminium. De panelen hebben een diameter van 4mm en een maaswijdte van 50 x 50 millimeter. Door gebruik te maken van deze maaswijdte hebben de korven een strakker eindresultaat dan korven met een maaswijdte van 100 of 150mm. Gabinova levert standaard bij de schanskorven afstandhouders mee. Op deze manier wordt het zogeheten “uitbuiken” van de korven voorkomen.

 2. Schanskorven zijn robuust, weerbestendig en duurzaam

  Wie kiest voor schanskorven van Gabinova, kiest voor kwaliteit en voor duurzaamheid. Onze schanskorven zijn door hun gegalvaniseerde coating bijzonder robuust. Weer en corrosie kunnen ze niet schaden dit in tegenstelling tot een houten schutting. Dankzij de lange levensduur loont de investering in een schanskorf schutting.

 3. Schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk

  Schanskorven zijn niet alleen robuust maar ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Een houten schutting dient om de paar jaar te verven, een heg dient om de paar weken te snoeien en bij de knippen. Schanskorven zijn geen regelmatig onderhoud nodig. Mocht er in verloop van tijd bladeren en vuil tussen de stenen verzamelen, dan zijn de schanskorven in de kortste keren weer schoon door het gebruik van een tuinslang of bladblazer.

 4. Bij Gabinova kunt u schanskorven op maat bestellen

  Naast onze voordelige standaard schanskorven kunt in onze configurator ook schanskorven op maat bestellen. Hier kunt u eenvoudig de lengte, hoogte en diepte van de schanskorf invullen en de prijs en de benodigde kg stenen worden dan automatisch voor u berekend. Bij de productie van schanskorven maken wij gebruik van gaaspanelen van 2x1 meter. Lange secties schanskorven worden in maximale afmetingen opgedeeld. Hiermee wordt een strak eindresultaat gegarandeerd. Grotere schanskorven worden altijd ingedeeld in maximale secties die technisch mogelijk zijn.

 5. Snelle levertijd van schanskorven

  Doordat wij een grote hoeveel gaaspanelen op voorraad hebben kunnen wij altijd snel produceren en leveren. Levertijd is ongeveer 2 weken. In het hoogseizoen kan het iets uitlopen maar in overleg is natuurlijk veel mogelijk. Ook is zelf afhalen bij ons mogelijk. Onze schanskorven worden altijd compleet voor gemonteerd geleverd hierdoor is de plaatsing ervan vrij eenvoudig. De stenen worden altijd in big bags geleverd.

 6. Oneindig veel mogelijkheden

  Een schanskorf heeft veel gebruiksmogelijkheden. Schanskorven kunnen worden gebruikt om verschillende tuinideeën te realiseren. Ze kunnen worden gebruikt als erfafscheiding, bloembak, pilaar, meubels, container afbakening, haard, brievenbus en zo zijn er nog vele opties op te noemen. Ook voor de vulling zijn er tal van mogelijkheden: donkere basalt stenen, witte Weissenbacher, gele Yellow Sun of toch meer een rode steen. Ook een combinatie met glasbrokken wordt veel gedaan. Houd u van groen dan kunt de korven ook mooi bekleden met klimop, clematis of druiven struiken.