Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
Speciale prijs € 369,00 Reguliere prijs € 399,00

Cosiburner tafelhaard Zwart (incl. Glas)

Op voorraad

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

COSIBURNER TAFELHAARD


Met de Cosiburner Opbouw tafelhaard kunt u gemakkelijk genieten van een gezellige avond in de tuin. U kunt de tafelhaard op uw tuintafel zetten en genieten met vrienden en familie.

KENMERKEN COSIBRUNER OPBOUWTAFEL HAARD


De behuizing van de Cosiburner tafelhaard is gemaakt van RVS. Alle Cosi tafelhaarden worden geleverd inclusief lavastenen, een 30mBar & 50mBar gasdrukregelaar, een gasslang en een beschermkap.

Omdat de Cosiloft tafelhaard brandt met een open gasvlam, is het noodzakelijk om voor voldoende ventilatie te zorgen wanneer u de tafelhaard gebruikt. Het wordt daarom aanbevolen om de tafelhaard alleen buiten te gebruiken of in ruimtes die minimaal 25% open zijn. De Cosi Straight glasset is bij de levering van deze tafelhaard inbegrepen.

Naast de chique uitstraling biedt dit ook bescherming tegen wind om de vlammen te beperken. Alle Cosi-producten zijn CE-getest en KIWA / GASTEC-gecertificeerd. Het merk Cosi staat voor hoogwaardige en veilige producten.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heeft u vragen of hulp nodig? Bel ons dan op 0524-534866, maak gebruik van ons contactformulier in deze webshop of stuur een e-mail naar info@gabinova.nl

COSI PAST MOOI BIJ SCHANSKORVEN

Kijk eens rond in de webshop en kom alles te weten over de producten die wij bij Gabinova nog meer voor u in de aanbieding hebben. Wij maken schanskorven op maat, laat u inspireren in onze fotogallerij. Heeft u vragen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op.

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Cosiburner tafelhaard Zwart (incl. Glas)

  Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express  Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Cosiburner tafelhaard Zwart (incl. Glas)
Speciale prijs € 369,00 Reguliere prijs € 399,00