Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
Speciale prijs € 152,90 Reguliere prijs € 192,45

Cosiscoop Basket High Tafelhaard

Op voorraad

Met de Cosiscoop Basket High tafelhaard (Ø 26 CM; H: 76,5 CM) creëer je niet alleen een gezellige sfeer, maar ook een echte eyecatcher in je tuin! Met vrienden of familie een ontspannen glas wijn drinken? Daarvoor is deze Cosiscoop Basket High tafelhaard een musthave. Het bijzonder trendy design en de kleur zwart zorgen voor een moderne uitstraling. 

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

COSISCOOP BASKET HIGH TAFELHAARD

Met de Cosiscoop Basket High tafelhaard creëer je niet alleen een gezellige sfeer, maar ook een echte eyecatcher in je tuin! Met vrienden of familie een ontspannen glas wijn drinken? Daarvoor is deze Cosiscoop Basket High tafelhaard een musthave. Het bijzonder trendy design en de kleur zwart zorgen voor een moderne uitstraling. 

KENMERKEN COSISCOOP BASKET HIGH TAFELHAARD (Ø 26 CM; H: 76,5 CM)

De Cosiscoop Basket tafelhaard werkt met een gaspatroon van 190 gram. Houd er rekening mee dat deze cartridge niet bij de levering is inbegrepen. De gaspatronen zijn universeel inzetbaar en van vele merken verkrijgbaar. Met een 190 gram gaspatroon brandt de Cosiscoop Basket High tafelhaard gemiddeld 6 uur, uiteraard afhankelijk van de hoogte en sterkte van de vlam. De Cosiscoop Basket tafelhaard wordt inclusief kiezelstenen geleverd. Wij raden u aan deze tafelhaard op een droge plaats te bewaren wanneer u deze niet gebruikt. Zo heb je lang plezier van dit product.

De tafelhaard is heel gemakkelijk in gebruik. Draai de gaspatroon onder in de gaslantaarn totdat u een zachte klik hoort. Draai aan de knop en steek de gaslantaarn aan met een lange aansteker. Zo kan het ontspannen beginnen!

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Cosiscoop Basket High tafelhaard

  Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express  Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Cosiscoop Basket High Tafelhaard
Speciale prijs € 152,90 Reguliere prijs € 192,45