Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
€ 99,00

Cosiscoop XL Tafelhaard

Op voorraad

De Cosiscoop  XL (ø 20 cm, h: 30 cm) tafelhaard is een gebruiksvriendelijke tafellantaarn uit het grote assortiment Gabinova Schanskorven. De tafelhaard geeft geen warmte af, maar zorgt voor een sfeervolle look op je terras of balkon. Met een diameter van 20 cm en een hoogte van 30 cm past deze tafelhaard perfect op een eettafel of bijzettafel.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

COSISCOOP XL TAFELHAARD (Ø 20 CM, H: 30 CM)


De Cosiscoop tafelhaard is een gebruiksvriendelijke tafellantaarn uit het grote assortiment Gabinova Schanskorven. De tafelhaard geeft geen warmte af, maar zorgt voor een sfeervolle look op je terras of balkon. Met een diameter van 20 cm en een hoogte van 30 cm past deze tafelhaard perfect op een eettafel of bijzettafel.

KENMERKEN COSISCOOP XL TAFELHAARD (Ø 20 CM, H: 30 CM)


De behuizing van de Cosiscoop XL tafelhaard is gemaakt van aluminium. Alle Cosiscoop XL tafelhaarden worden geleverd inclusief de kiezelstenen en glaswand. Deze Cosiscoop XL tafelhaard van teak is een gaslantaarn die brandt met een mengsel van butaan- en propaangas. Een gaspatroon van 190 gram wordt aanbevolen voor gebruik. Afhankelijk van de hoogte van de vlam kan een brandtijd tot wel 6 uur gegarandeerd worden. De gaspatroon is niet bij de levering inbegrepen.

Aangezien de Cosiscoop XL tafelhaard brandt met een open gasvlam, is het belangrijk om bij gebruik voor voldoende ventilatie te zorgen. Het wordt daarom aanbevolen om de tafelhaard alleen buiten te gebruiken of in ruimtes die minimaal 25% open zijn.

Alle Cosi-producten zijn CE-getest en KIWA / GASTEC-gecertificeerd. Het merk Cosi staat voor hoogwaardige en veilige producten.

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Cosiscoop XL Tafelhaard

  Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express  Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Cosiscoop XL Tafelhaard
€ 99,00