Gabinova kliko-korf uitbreidings-module

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs vanaf: € 159,00

tot: € 170,70

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Configureer hier uw Gabinova kliko-korf uitbreidings-module

Met deze uitbreidings-module kunt u heel eenvoudig uw basiskorf of Klikokorf Duo uitbreiden. Hiermee kunt een extra container uit het zicht nemen. Er passen afvalcontainers in met een inhoud van 60, 80 en 120 liter. 


Afmetingen : 

Hoogte:                       115 cm
Lengte binnenkant:   70 cm
Lengte buitenkant :   +/- 87 cm
Diepte binnenkant:     80 cm
Diepe buitenkant:       +/- 97 cm
Wanddikte :                   17cm 


Draaddikte:                   4 mm


De maaswijdte van het gaas is 5 x 5 cm, hoogte 115 cm en een wanddikte van 17cm. De Galvan-coating van het draad biedt uitgebreide bescherming tegen corrosie. De geprefabriceerde schanskorven zijn gemonteerd in een U-vorm, plaatsing is snel en eenvoudig. Gemaakt van Duitse kwaliteits gaaspanelen en keuze uit een ruim assortiment breukstenen. Wij leveren uw Kliko korven volledig voorgemonteerd af.

Uitgebreide informatie
Configureer hier uw Gabinova kliko-korf uitbreidings-module

* Verplichte velden

Toon alle opties

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Details

Incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De schanskorven worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw schanskorven worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de schanskorf geplaatst om de schanskorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal millieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Gabinova kliko-korf uitbreidings-module