Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Schanskorf ideeën voor uw tuin. 


Een nieuwjaar met nieuwe tuin ideeën. Begin dit jaar met het plannen van het aanpassen of veranderen van uw tuin. Januari is de perfecte maand voor het maken van plannen voor uw tuin. Met onze schanskorven en composiet kunnen wij u helpen met het realiseren van deze plannen. Een nieuw tuinjaar is begonnen. Hoewel er in de tuin steeds wordt overwinterd, zijn veel tuinbezitters al druk bezig met het maken van plannen voor het komende seizoen. Welke bloemen en planten moeten er dit jaar in tuin en bloembakken komen? Met welke decoratieve elementen kan de tuin verfraaid worden? En wordt het niet eens tijd voor nieuwe tuinmeubelen? Als u in het nieuwe jaar op moderne ontwerpen en onderhoudsvriendelijk materiaal wilt vertrouwen dan moet u onze schanskorven eens bekijken.


Tuin inrichten met schanskorf bloembakken en kruidenspiraal


Schanskorven worden vaak gebruikt als erfafscheiding of als hekwerk. Wist u dat u schanskorven ook voor tal van andere projecten kunt gebruiken. Zo worden schanskorven vaak gebruik als bloembak of als kruidenspiraal. Een kruidenspiraal is een prachtig decoratief element in uw tuin. Wat bijzonder is aan een kruidenspiraal is dat deze warmte opneemt. Hierdoor ontstaan op verschillende hoogtes een mini-klimaatzone. Uw tuin krijgt hierdoor een natuurlijk effect doordat de schanskorven kruidenspiraal een vochtig, normaal en heus mediterraan klimt verzorgt. Het uiteindelijke resultaat is een bijzonder stukje natuur is uw tuin, met gezonde, groeiende kruiden die elk van deze klimaatzones prima kunnen leven.


De schanskorf bloembakken zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: vierkant, langwerpig, rond en zelfs speciaal voor u op maat gemaakt. Doordat wij alles op maat maken kunt de bloembakken helemaal naar wens maken. Hierdoor wordt werken in de tuin nog leuker. Het werk wordt een stuk lichter voor uw knieën en rug doordat wij ze op de door u gewenste hoogte bouwen. Doordat ze op hoogte worden gemaakt zijn ze ook minder vatbaar voor onkruid en voor slakken. Door de weersbestendigheid van de korven blijft de kwaliteit te alle tijde goed.

Schanskorf meubels


Over weerbestendigheid gesproken: deze eigenschap valt vooral op wanneer u onze schanskorf tuinmeubels gebruikt. Als kruk, tafel of bank zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen ze het hele jaar buiten blijven staan. De meubels zijn onderhoudsvrij en makkelijk schoon en droog te maken zodat ze snel kunnen worden gebruikt. Ook de schanskorf meubels kunnen wij voor u op maat maken! 

Schanskorven container-korf


Ergert u zich ook altijd aan de vuilnisbakken die het uitzicht in uw tuin verpesten? Met schanskorven voor afvalcontainers heeft u hier geen last meer van. Deze korf is een stijlvolle oplossing die u eenvoudig bij Gabinova besteld. De meeste huishoudens hebben tegenwoordig al 3 afvalcontainers om hun afval te scheiden. Al deze bakken staan vaak voor of achter uw huis. Deze containers hebben geen fraai design en daarom hebben wij een oplossing bedacht: de schanskorven voor afvalcontainers. Aan de buitenkant van uw korf kunt u uw huisnummer of zelfs een brievenbus kwijt. Ook schanskorven voor de afvalcontainers kunnen wij naar uw gewenste maat maken. 


Welke schanskorf oplossing u ook kiest, wij adviseren u graag en wensen u een prachtige start van het nieuwe tuinjaar!