Gabinova kliko-korf

Een bijzondere en unieke toepassing van deze schermen is de Gabinova Kliko-korf. U kent het wel: die lelijke afvalcontainers die altijd in het zicht staan. Met de Kliko-korf heeft u een stijlvolle oplossing om de containers aan dat zicht te onttrekken. Nu bij Gabinova te bestellen!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Afvalscheiding in design De Kliko.

Dat is niet bepaald een spannend design. De vuilcontainers zijn vooral functioneel, ze hoeven niet mooi te zijn. Hadden de meeste Nederlandse huishoudens tot een paar jaar geleden nog één of twee van die Kliko-containers, tegenwoordig zijn het er drie of zelfs al vier. Afvalscheiding is goed, daar hoort u ons zeker niet over. Dus krijgt een huishouden tegenwoordig niet alleen een grijze bak voor restafval en één voor groen afval, maar ook eentje voor plastic en zelfs een blauwe voor klein chemisch afval. Al die bakken staan voor of achter uw huis. Nuttig en nodig, maar het is geen gezellig plaatje. Gabinova heeft de oplossing. U weet al lang dat wij schanskorven in alle soorten en maten maken. Dus hebben wij ook een schanskorf bedacht die precies om een Kliko-container past. We hebben drie standaard modellen, maar het begint bij de basis. Dat is een u-vormige schanskorf met een hoogte van 115 centimeter. Dat basismodel leveren we in drie maten voor containers met zestig, tachtig of 120 liter inhoud. Dat zijn de standaarden die Kliko als inhoud hanteert.

De schanskorf kunt u, net als bij alle andere modellen in ons assortiment, vullen met elke leverbare breuksteen. Maar u heeft niet één Kliko, u heeft diverse containers. Dat is geen probleem, want dat basismodel is heel eenvoudig uit te breiden met L-vormige elementen. Zo kunt u een opstelling maken waarin u alle Kliko's kwijt kunt, volledig aan het oog onttrokken, maar wel gemakkelijk toegankelijk. Het weggooien van materialen moet tenslotte geen circusact worden. Het moet praktisch blijven, dat staat bij Gabinova voorop. En over praktisch gesproken: aan de buitenkant van de korf kunt u uw huisnummer of zelfs een brievenbus kwijt. Ja hoor: die leveren wij ook. Vanzelfsprekend.