Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
€ 10.000,00

Schaduwdoek "De Targa"

Op voorraad

De Targa: het absolute summum in design

Waterdicht, stormvast en zonwerend

Wat design betreft is de Targa het absolute summum. Deze majestueuze overkapping kan sfeervol worden afgesloten, maar voor het ultieme openluchtgevoel ook gedeeltelijk open blijven. De Targa bestaat uit drie lage en twee hoge masten, die 50 centimeter de grond ingaan. Dit maakt de constructie stormvast en weersbestendig. Het aan vijf punten bevestigde, duurzame doek heeft een oppervlakte van maar liefst 37 vierkante meter. Het doek is leverbaar in de kleuren Slate Grey (antraciet) en Taupe (grijs-bruin).

De Square is verkrijgbaar als zelfbouwpakket. U kunt de overkapping dus zelf opbouwen. Omdat de membraanoverkappingen eenvoudig en snel te demonteren zijn, kunnen ze in alle gevallen vergunningsvrij worden geplaatst. Download hier onze handleiding.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

De Targa: Technische details

Mast profiel is geheel getrokken uit aluminium en is voorzien van zwarte coating.

  • Lengte hoge mast 340 cm
  • Lengte lage mast 160 cm

Doek:

Het doek wordt geweven van saturamax garens. Die worden tijdens het spinnen gekleurd met pigmenten waardoor er een zeer hoge kleurechtheid wordt behaald. De saturamax garens zijn door de lange filamenten zeer rekvast en scheurbestendig dit in tegenstelling tot acryl en katoen garens  die uit korte filamenten bestaan. Het doek wordt gefinished met hydromax, een hoogwaardige waterafstotende impregnatie. Het doek weegt 220 gr/m2.

Het zeil is voorgevormd en bestaat uit panelen die voor de vorm zorgen (denk aan een strandbal). Dee panelen worden handmatig met teflon garen aan elkaar gestikt waardoor er een zeer sterk geheel ontstaat.

Beslag:

Katrollen en cleats zijn van de beste makelij en zijn van het merk Seldén. Daarnaast gebruiken we A4 kwaliteit RVS bevestigingsmaterialen.

Lijnen:

We gebruiken volle Samson Dyneema lijnen. Deze zijn sterker dan staal en hebben een breeksterkte van 2000kg.

Handleiding:

Download hier onze handleiding voor het plaatsen en monteren van de schaduwdoeken.


Schaduwdoek "De Targa" carport

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Schaduwdoek "De Targa"
€ 10.000,00