Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Vuurplaats

Helemaal nieuw in ons assortiment: de vuurplaats. We maken hem helemaal zelf in onze eigen las-afdeling. U kiest de breuksteen van uw smaak en
voila: eigenlijk bent u dan al klaar. Neerzetten, hout erin en genieten. Gezellig - en vooral veilig - met z'n allen rond een houtvuur tijdens de lange zomeravonden. We hebben verschillende versies. Met of zonder houtopslag en zelfs een extra large-uitvoering. Ook speciaal voor u op maat te bestellen in elke gewenste hoogte en diameter.

 

U herkent het vast uit films of misschien uit uw jeugd: gezellig met z'n allen rond een kampvuur. Geroosterde marshmallows, iemand die op een gitaar tokkelt, drankje en misschien wel de kampliederen. Wij geven het direct toe: bij Gabinova hebben we zo nu en dan last van hevige romantiek. Maar juist daaruit ontstaan de mooiste ideeën. Persoonlijk vinden we dit een top-idee: een vuurplaats van steenkorven.

Natuurlijk maken we die helemaal zelf in onze eigen las-afdeling. U weet dat inmiddels: in onze las-afdeling kunnen we eigenlijk elke vorm maken. Zo ontstond het plan om een ronde korf te maken met in het midden ruimte voor een houtvuur. De klant kan de korf vullen met elke steen die hij of zij wil. Door de vorm en het gewicht van de breukstenen, is de vuurplaats super stabiel en hartstikke veilig. Bovendien: plaatsen van de vuurplaats is kinderlijk eenvoudig.

Toen bedachten we dat het nog handiger zou zijn als het hout binnen handbereik zou zijn. We hebben dus ook een versie gemaakt met een uitsparing om hout te bewaren. Om het gamma helemaal compleet te maken, hebben we voor de grootverbruikers onder ons ook nog een XL-variant in de aanbieding. Kunt u de buurt nog eens uitnodigen voor een rondje marshmallow roosteren.

De gitaar leveren we overigens niet mee, maar we willen bij aflevering best even een moppie zingen. Mocht u dat op prijs stellen.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina