Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Duitse Kalksteen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Duitse kalksteen 40-80mm per kg
€ 0,15
Aantal

De Duitse kalksteen is een mooie muisgrijze steen die u eenvoudig in de schanskorf kunt storten. Afkomstig uit een kalksteen groeve in Duitsland.

Gewicht per m³: 1700 kg

 

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Duitse kalksteen 40 - 80 mm

De Duitse kalksteen 40 - 80 mm is geschikt voor korven met een diepte van minimaal 17 cm. U kunt de stenen bestellen door het gewenste aantal kilo in te vullen. Per m³ wegen de stenen ongeveer 1700 kg. U kunt bij ons uw steenkorven ook zelf ontwerpen. Hierbij vult u zelf de afmeting in de soort steen die u wenst. Vervolgens wordt er automatisch berekend hoeveel stenen u nodig heeft.

 

Duitse kalksteen Gabinova

Bestel de Duitse kalksteen online bij Gabinova. Wij hebben vele soorten stenen op voorraad. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen leveren. Het is belangrijk om te weten dat de kleur in werkelijkheid licht kan afwijken van de afbeelding.  De Duitse kalksteen koopt u voordelig bij Gabinova!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Duitse Kalksteen 40-80mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Duitse Kalksteen