Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 655,00

Tot € 673,95

Stalen gegalvaniseerd composiet schuttingdeur

Op voorraad

Frames inclusief hang- en sluitwerk, kleur composiet stapelplanken naar keuze!

De bovenste stapelplank moet op een bepaalde hoogte worden gezaagd. Hou altijd tussen bovenste stapelplank en bovenafsluiter minimaal 2,5 cm vrije ruimte. De stapelplanken zijn eenvoudig zelf op maat te zagen. Er worden bij de deuren het juiste aantal composiet stapelplanken meegeleverd. 

Omdat er geen mogelijkheid is om de deur met schuine schoren te verstevigen, levert Gabinova ook deuren met stevige stalen frames in plaats van aluminium frames. De hengen dienen dan ook in deze stalen frames gemonteerd te worden, niet in de stapelplanken.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Composiet schuttingdeur 90cm x 200cm
Stalen gegalvaniseerd composiet schuttingdeur aanpassen
Stalen gegalvaniseerd composiet schuttingdeur
Totaal samengestelde prijs: 

€ 655,00

Samenvatting

   Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Stalen gegalvaniseerd composiet schuttingdeur
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 655,00

  Uitsparingen voor het inbouwslot zijn aangebracht, de uitsparingen (boorgaten) voor de slotbouten van de hengen dienen nog gemaakt te worden in het stalen frame. De hengen moeten gemonteerd worden in het stalen frame aan boven- en onderzijde. Eerste slotbout van de heng altijd monteren in de verticale staander van het frame, overige slotbouten verdelen over de lengte van de heng. De boorgaten kunt u voor een langere levensduur nog behandelen met een zinkspray.

  De bovenafsluiter wordt dus samen met het verticale U-profiel van de deur vast gemonteerd met een slotbout aan de bovenste heng. De andere zijde van de bovenafsluiter wordt met de meegeleverde zelfborende schroeven vast gemonteerd (eventueel eerst iets kleiner voorboren) aan de andere verticale U-profiel. De deur kan tijdens deze laatste handeling haaks gericht worden wanneer de deur met hengen in de duimen hangen. De deur eerst haaks op de juiste hoogte brengen en dan fixeren met de zelfborende schroeven.

  Montagetip

  Hou bij de montage van de deur rekening met 7 mm vrije ruimte aan beide zijden, tussen paal en deur. Download hier onze montagenhandleiding.

  Let op!!

  Doordat de framedeuren door het gewicht van de stapelplanken een fractie kunnen doorhangen, zijn deze framedeuren niet geschikt voor het gebruik als dubbele deuren.

  Bij deze stalen framedeuren dient de deurstop ter hoogte van de deurklink uitgespaard te worden, zodat er een apart boven- en apart ondergedeelte van de deurstop op de paal wordt gemonteerd.

  Specificaties:

  Plankdikte: n.v.t., de frames zijn ontworpen voor het plaatsen van stapelplanken
  Afmetingen:

  ca. 90 x 200 cm.

  U kunt de hoogte van de ca. 1,95 cm hoge uitvoering naar bijvoorbeeld 2 meter brengen door onderaan 5 cm ruimte te creëren.

  Dikte totale deur: ca. 3,5 cm
  Kleuren: gegalvaniseerd (u kunt dit stalen frame eventueel zelf een kleur geven)
  Dwarsbalken: n.v.t.
  Dikte dwarsbalken: n.v.t.
  Accessoires: Deze deurframes worden met inbouwslot (met 3 sleutels) en hengen en duimenset als complete set geleverd.

  Deur wordt als bouwpakket geleverd. Niet voorgemonteerd.


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen