Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Yellow Sun Breuksteen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Yellow Sun breuksteen 60-90mm per kg
€ 0,16
Aantal

Laat u niet misleiden door de naam, de Yellow Sun breuksteen is geen felle, gele steen. Deze steen is vernoemd naar de gloed waarover de stenen beschikken. Wanneer u een schanskorf vult met Yellow Sun, lijkt het alsof deze voortdurend wordt belicht door de zon. Deze mediterrane stenen zijn afkomstig uit het Juragebergte, op de grens van Frankrijk en Zwitserland. Het gebergte is tussen de 130 en 200 miljoen jaar oud en wordt gevormd door mergel in diverse bruintinten en kalksteen. De Yellow Sun breuksteen leeft, maar is tegelijkertijd fantastisch getekend door de tijd.

Gewicht per m³: 1700 kg.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Yellow Sun 60-90mm ook wel Jura genoemd is een gebroken natuursteen welke veel voor schanskorven gebruikt wordt. Deze Yellow Sun stenen zijn toe te passen in schanskorven vanaf 17cm diep. De korven zijn gemakkelijk te vullen met deze steen, doordat u deze stenen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf kunt storten. NB: Afhankelijk van uw beeldscherm worden de werkelijke kleuren bij benadering weergegeven.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Yellow Sun 60-90mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Yellow Sun Breuksteen