Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Betalen bij Gabinova

Gemakkelijk betalen bij Gabinova

In onze webshop kunt u veilig betalen op diverse manieren. De meest simpele methode is via uw eigen bank, door middel van iDeal. Maar bankoverschrijving, Visa, Mastercard, Bancontact en Giropay behoren ook tot de mogelijkheden.

Voor de betaling werken wij samen met Multisafepay dit bedrijf biedt online betaaldiensten voor webwinkels en consumenten. Betalen doet u volledig veilig bij Gabinova B.V., ook online. Betalen bij Gabinova is betalen op de manier die u gewend bent bij uw online aankopen.

Zo werkt het: betalen met Bancontact 

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij een offiële bank in België, dan kun u gebruik maken van Bancontact. U legt uw bestelling in uw winkelwagen. U kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL. U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Gabinova krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.

LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden! Mocht u besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren ( binnen 1 dag ) en u heeft uw bestelling in zijn geheel vooruit betaald met Bancontact, dan storten wij het desbetreffende bedrag binnen 5 werkdagen aan u terug. 

Achteraf betalen via Riverty ( tot max. € 1000,00 )

Riverty

Pas betalen wanneer u uw bestelling heeft ontvangen? Dat kan als u kiest om achteraf te betalen via Riverty.
Bij het ontvangen van uw bestelling vindt u uw factuur bijgesloten. Deze dient u binnen 14 dagen aan Riverty te voldoen zoals aangegeven op de factuur.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Riverty achteraf te betalen. Riverty voert zelf enkele controles uit, en het is mogelijk dat uw betaling door Riverty wordt geweigerd. Hiervoor kan Gabinova.be niet aansprakelijk worden gehouden. Wij kunnen u bestelling dan op een andere manier afhandelen.

Achteraf betalen via Klarna

Klarna

Pas betalen wanneer u uw bestelling heeft ontvangen? Dat kan als u kiest om achteraf te betalen via Klarna.
Bij het ontvangen van uw bestelling vindt u uw factuur bijgesloten. Deze dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Klarna achteraf te betalen. Klarna voert zelf enkele controles uit, en het is mogelijk dat uw betaling door Klarna wordt geweigerd. Hiervoor kan Gabinova.be niet aansprakelijk worden gehouden. Wij kunnen u bestelling dan op een andere manier afhandelen.

Achteraf met CreditCards

CreditCards

Betaal met extra veiligheid met de creditcard van uw voorkeur.

Betalen vanuit het buitenland 

Betalen vanuit het buitenland is mogelijk, zowel elektronisch als per bank. Vermeld dan in beide gevallen bij het betalingskenmerk uw klantnummer. Gebruik voor buitenlandoverboekingen wel IBAN en BIC-gegevens:

IBAN:NL90ABNA0629696071
BIC: ABNANL2A

Order verwerking 

Wanneer u met Bancontact betaald kunnen wij uw order direct  verwerken. Hierdoor kunnen wij snel de goederen bij u afleveren. Bij betaling via internetbankieren is de verwerkingstijd  +/- 4 a 5 werkdagen. 

50% op voorhand 50% bij levering

Wij bieden u ook de unieke mogelijkheid om eerst 50% aan te betalen, zodat u het hele factuurbedrag niet in 1 maal hoeft te voldoen. Bij het afleveren van uw bestelling  kunt u de overige 50% voldoen, onder rembours, aan de chauffeur. Doordat wij in veel gevallen maatwerk schanskorven maken, speciaal voor u, op uw wens gefabriceerd, vragen wij op voorhand 50% van uw orderbedrag, alvorens wij uw order verwerken en produceren.

Multisafepay betaalveiligonlineBetalen bij Gabinova Paypal