Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Ontwerp uw schanskorf

Selecteer de maat en aantal van uw schanskorf
- +
- +
- +
- +

Beschrijving

Bij Gabinova kunt u zelf uw schanskorven ontwerpen. Door de lengte, hoogte en de breedte in te geven, creëert u zelf uw eigen schanskorf. Vervolgens kiest u de breuksteen die bij uw sfeer past. U dient bij uw keuze van de breukstenen rekening te houden met de breedte van de korf, bij de smallere korven kunt u het beste kiezen voor een kleine maat breuksteen.

Na het plaatsen van uw bestelling maken wij ze voor u gereed, in onze eigen werkplaats. Door de eigen productie kunnen wij uw korven snel op maat produceren. De schanskorven worden gemaakt van Galfan gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, deze hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm. Langere secties schanskorven worden in maximale afmetingen opgedeeld. Hiermee wordt een strak eindresultaat  gegarandeerd.Wij leveren uw korven voorgemonteerd af, incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen.
Het is denkbaar dat u met uw ontwerp niet uitkomt met de standaard en maatwerk schanskorven. Hiermee kan Gabinova u ook helpen. Voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen om uw ontwerp met ons door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Overige Informatie

Meer informatie
Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Uw configuratie