Steenkorven

Schanskorf 2.0 U kunt een schanskorf als erfafscheiding gebruiken of als omheining, maar de mogelijkheden van de schanskorven zijn veel breder. Met schanskorven van Gabinova creëert u bijvoorbeeld ook een geweldige sfeer in uw tuin. Dat kan met watervalpartijen of haarden, met of zonder LED-verlichting. Wij noemen dat schanskorf 2.0: want deze korven gaan veel verder dan een mooie omzooming. U vindt diverse voorbeelden in onze webshop. Standaardmaten kunnen wij u snel uit voorraad leveren, inclusief breukstenen in diverse kleuren en maten, waarmee u zelf de sfeer in uw tuin bepaald. Alle toebehoren om de korven te plaatsen worden meegeleverd. Gemakkelijk te bestellen en zonder dat u vervoer hoeft te regelen voor deze klus, Gabinova regelt het voor u, van bestelling tot aflevering.

Ook kunt u bij Gabinova zelf uw korven ontwerpen. Hierbij kunt u zelf de lengte, hoogte en de breedte bepalen.

Schanskorf kiezen

Schanskorven zijn er in vele soorten en maten. Kies een standaard maat, een decoratieve schanskorf of maak een schanskorf op maat.

Gemakkelijk te bestellen en zonder dat u vervoer hoeft te regelen voor deze klus, Gabinova regelt het voor u, van bestelling tot aflevering.