Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Ontwerp uw schanskorf

Selecteer de maat en aantal van uw schanskorf
- +
- +
- +
- +

Beschrijving

Bij Gabinova kunt u online uw schanskorven op maat ontwerpen. Stap 1 is het invullen van de gewenste lengte, hoogte en breedte, ook het aantal korven dient u aan te geven. Vervolgens kiest u de breukstenen die bij de sfeer van uw tuin passen. De ontwerp-tool berekent zelf eenvoudig hoeveel kilo stenen u nodig heeft. Bij de keuze van uw stenen is het belangrijk dat u rekening houdt met de breedte van de korf. Sommige stenen zijn geschikt voor smallere korven. Bij de productinformatie leest u hier alles over. Zo ontwerpt u eenvoudig uw schanskorven op maat!

 

Schanskorven op maat maken

Online kunt u de Gabinova schanskorven op maat maken. Na de keuze van de soort breukstenen bent u bij de derde en laatste stap: de accessoires. Hier heeft u een ruime keuze uit allerlei accessoires zoals bloembakken, LED-verlichting en watervallen. Met een bloembak geeft u eenvoudig kleur aan uw schanskorf schutting. De watervallen zorgen voor een gezellige sfeer en rustgevend geluid en de verlichting zorgt er voor dat u ‘s avonds ook geniet van uw steenkorven! Voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen om uw ontwerp met ons door te nemen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Schanskorven op maat Gabinova

Na het plaatsen van uw bestelling van schanskorven op maat bij Gabinova, maken wij ze voor u gereed in onze werkplaats. Door onze eigen productie kunnen wij uw korven snel op maat produceren. De schanskorven worden gemaakt van Galfan gaaspanelen van 2.00m. x 1.00m met een draaddikte van 4 mm, deze hebben een maaswijdte van 50 mm x 50 mm. Grotere schanskorven worden altijd opgedeeld in maximale secties die technisch mogelijk zijn, hiermee wordt een strak eindresultaat  gegarandeerd

Wij leveren uw korven voorgemonteerd af, samen met gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, de handleiding en een paar handschoenen. Hierdoor is het plaatsen van de schanskorven op maat van Gabinova erg eenvoudig! Ga nu aan de slag met onze eenvoudig ontwerp-tool.

Overige Informatie

Meer informatie
Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Uw configuratie