Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Rouge Royal

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Rouge Royal 60-100mm per kg
€ 0,22
Aantal

Wilt u uw tuin een warmere uitstraling geven? Dan is de Rouge Royal breuksteen iets voor u! De steen is afkomstig uit België heeft een luxe stijl en een rood marmeren kleur. Verder zijn deze breukstenen voorzien van witte aders. Door deze witte aders krijgt de schanskorf met de Rouge Royal breuksteen een speels, maar ook natuurlijk effect. De stenen zijn wat hoekiger dan keien doordat ze in groeves worden gewonnen. Meestal zijn deze kleurvaste stenen te vinden in rotstuinen en parken, maar wij weten zeker dat deze steen ook prachtig zal staan in uw tuin!

Gewicht per m³: 1700 kg.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Rouge Royal marmer 60-100mm is een uit België afkomstige marmeren breuksteen. Deze geven uw schanskorven echt een luxe uitsltraling. Deze Rouge Royal stenen zijn toe te passen in schanskorven vanaf 22cm diep. De korven zijn gemakkelijk te vullen met deze steen, doordat u deze stenen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf kunt storten. NB: Afhankelijk van uw beeldscherm worden de werkelijke kleuren bij benadering weergegeven.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Rouge Royal 60-100mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Rouge Royal