Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Maaskeien

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Maaskeien 60-100mm per kg
€ 0,15
Aantal

Maaskeien 60 - 100 mm

Deze stenen zijn een onderhoudsarme decoratie voor in uw tuin. Daarnaast zijn de keien erg duurzaam en kunt u er jarenlang van genieten. Wij hebben de maaskeien in maat 60 - 100 mm in ons assortiment. De stenen wegen per kubieke meter ongeveer 1700 kg. Hiermee kunt u eenvoudig berekenen hoeveel u nodig heeft van de maaskeien 60 - 100 mm. Het is ook mogelijk om de steenkorven zelf te ontwerpen in onze webwinkel! U vult eerst de gewenste afmetingen in en daarna met welke soort breuksteen u de korven wilt vullen. De ontwerptool berekent dan zelf hoeveel stenen u nodig heeft!

 

Maaskeien kopen

Wanneer u voor uw schanskorven maaskeien gaat kopen, raden wij aan de stenen handmatig te vullen. U kunt de keien vanaf de bovenkant er in storten. Door dit handmatig te doen krijgt u het beste resultaat en het gewenste effect! Wij leveren de maaskeien in heel Belgie. Gabinova heeft vele stenen op voorraad, dit betekent wanneer u de maaskeien gaat kopen via onze webwinkel, u ze binnen enkele dagen in huis kunt ontvangen!

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Deze prachtige steensoort wordt gewonnen in de rivier de Maas nabij de Ardennen. Vandaar dat de stenen de naam maaskeien heeft gekregen. De keien hebben een hoekige vorm, maar de hoeken zijn rond afgewerkt. Hierdoor kunt u de stenen perfect gebruiken als decoratie in uw tuin! U kunt bijvoorbeeld schanskorven vullen met deze keien of de rand van uw vijver decoreren met deze steensoort. De maaskeien verschillen van kleur, de ene steen is grijzer dan de andere. Sommige maaskeien zijn voorzien van een witte ader. Door deze kleurverschillen krijgt uw tuin een bijzonder prachtig en natuurlijk effect!

Gewicht per m³: 1700 kg.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Maaskeien 60-100mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Maaskeien