Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Icy Blue breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Icy Blue 40-60mm per kg
€ 0,31
Aantal

Een steen die uw tuin een mediterrane uitstraling geeft is de Icy Blue breuksteen. Deze glanzende steen is afkomstig uit Spanje en krijgt een schittering wanneer de zon schijnt. Dit geeft een prachtig effect aan uw tuin in de zomer! De ijsblauwe kleur zorgt ervoor dat uw tuin een prachtige sfeer krijgt. De stenen zijn door de neutrale kleur goed te combineren met andere tinten in uw tuin. U kunt de Icy Blue breuksteen toepassen in schanskorven, maar de steen is ook erg geschikt als decoratie in uw tuin.

Gewicht per m³: 1700 kg.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Deze Icy Blue 40-60mm zijn toe te passen in schanskorven vanaf 12cm diep. De korven zijn gemakkelijk te vullen met deze steen, doordat u deze stenen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf kunt storten. NB: Afhankelijk van uw beeldscherm worden de werkelijke kleuren bij benadering weergegeven. 


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Icy Blue 40-60mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Icy Blue breukstenen