Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Transportkorven van Gabinova

Bij Gabinova hebben wij recent ook transportkorven toegevoegd aan ons assortiment. Transportkorven worden gevuld geleverd met ogen om ze makkelijk mee te kunnen verplaatsen. De korven zijn van dikker draad materiaal gemaakt waardoor ze sterker zijn en het transport gevuld met stenen goed kunnen doorstaan. Door de verdichting is de transportkorf bijzonder vormvast.

transportkorven transportkorven transportkorven
transportkorven transportkorven transportkorven

Inspiratie album transportkorven

Omdat de transportkorven direct vanuit de vrachtwagen -gevuld en wel- kunnen worden geplaatst, is het niet nodig om de korven op te bouwen of afzonderlijke elementen op te slaan of te transporten. Makkelijk, snel en flexibel op te bouwen en te verplaatsen. Transportkorven zijn te bestellen bij Gabinova en een uitkomst voor elke oplossing die vraagt om flexibiliteit.

De enorme keuze aan breukstenen maken de transportkorven ideaal voor elk project. Zo kunt u er zelfs voor kiezen om diverse reeds gevulde korven op te slaan en per project de transportkorven te kiezen die het beste passen bij de omgeving en de wensen van de betreffende opdrachtgever.

Toepassingsgebieden transportkorven

  • Landschapsarchitectuur
  • Bescherming van oevers
  • Bescherming van hellingen
  • Zichtbeperking
  • Wegenbouw
  • Tuinontwerp

Verstevigde transportkorven

Transportkorven De extra verstevigde transportkorven zorgen voor gemak tijdens transport, de schanskorven dienen niet ter plekke alsnog gevuld te worden en ze zijn makkelijk te verplaatsen of opnieuw in te zetten in diverse andere projecten. Benieuwd naar wat wij met onze transportkorven voor uw project kunnen betekenen? Stuur dan een mail: info@gabinova.nl of bel 0524-534866