Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Doornik Breuksteen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Doornik breuksteen 40-80mm per kg
€ 0,15
Aantal
Doornik breuksteen 56-125mm per kg
€ 0,15
Aantal

De Doornik breuksteen is grijs blauwe kalksteen afkomstig uit België. In de plaats Doornik is een grote steengroeve waar deze stenen gewonnen worden. Een veel toegepaste steen in schanskorven. Mooi detail is dat sommige van deze stenen voorzien zijn van een witte ader.

Gewicht per m³: 1700 kg

Verkrijgbaar in 3 maten.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Doornik 40-80mm
Deze Doornik 40-80mm stenen zijn toe te passen in schanskorven vanaf 12cm diep. De korven zijn gemakkelijk te vullen met deze steen, doordat u deze stenen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf kunt storten.

Doornik 56-125mm
Deze Doornik 56-125mm stenen zijn toe te passen in schanskorven vanaf 22cm diep. De korven zijn gemakkelijk te vullen met deze steen, doordat u deze stenen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf kunt storten.

Doornik 90-150mm
Deze Doornik stenen zijn toe te passen in schanskorven vanaf 32cm diep. U kunt het beste uw korven handmatig vullen met deze steen, zo garandeert u het mooiste eindresultaat. NB: Afhankelijk van uw beeldscherm worden de werkelijke kleuren bij benadering weergegeven.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Doornik 40-80mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Doornik Breuksteen