Over Gabinova B.V.
Over Gabinova

 

Gabinova B.V. is een bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van schanskorven en breukstenen. De experts van Gabinova staan klaar om u te helpen met uw vragen over schanskorven. De merknaam ‘Gabinova’ is onderdeel van Cubri Pallet en Handelsmij B.V. in Schoonebeek.

Cubri Pallet en Handelsmij B.V. is als veelomvattend bedrijf actief op verschillende werkgebieden. Naast onze pallet- en recyclingafdeling houden wij ons bezig met import en export van trucks en zijn wij gespecialiseerd in vastgoed onder de naam Brinks Vastgoed.

 

Cubri staat voor:

 

  • Een totaalpakket; van advies tot transport, afvalinzameling, containerverhuur, recycling, pallets, voorraad trucks en schanskorven natuurlijk.
  • Korte lijnen; Cubri kan zeer snel schakelen
  • Eigen transport
  • Een professioneel team met veel kennis en ervaring dat zowel de zakelijke als particuliere markt bedient

 

Cubri heeft haar vestigingen voor afvalinzameling, in- en verkoop van pallets, handelsvoorraad trucks, overslag, bewerken en verwerken van A-Hout, B-Hout, groenafval/biomassa en diverse soorten afval onder andere in Nieuwleusen, Groningen, Schoonebeek en Oldendorf (Duitsland).

Als Cubri hebben we een rijke historie en zijn wij op diverse terreinen actief.  Als u meer wilt weten over Cubri, dan verwijzen wij ook graag door naar de website op www.cubri.nl.

Terrein aan de kanaalweg 14 te Schoonebeek.

Terrein Cubri/Gabinova

 

Gabinova B.V.
 

Kanaalweg 14 
7761 PH Schoonebeek
 

Tel : 0031-524-534866
Fax : 0031- 524-531665
 

Email: info@gabinova.nl
 

BTW nummer     : NL852531655B01
KVK. Emmen      : 57323518

Gabinova Logo