Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

 

Waarom schanskorven kopen

Hoe plaats je schanskorven?

Zit u er over na te denken om schanskorven bij Gabinova te kopen, maar weet u niet hoe u ze moet plaatsen? Met onze gemakkelijke handleiding heeft u binnen enkele stappen uw schanskorven geplaatst.

Grind en split voor uw grindkorf/schanskorf

Grindkorven zijn een populaire keuze in de wereld van tuinontwerp, en ze worden vaak gebruikt om elementen te combineren. Bij het overwegen van grindkorven is het volgende van groot belang: het gebruik van split en grind. In deze blog zullen we dieper ingaan op hoe het gebruik van split en grind een cruciale rol speelt bij het creëren van prachtige en duurzame grindkorven in jouw tuin.

Waarom je schanskorven moet kopen!

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van schanskorven, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je de beste optie voor jouw project vindt.

Schanskorven waarom Schanskorf letters in Lautenthal 5 redenen om te kiezen voor schanskorfzuilen

Waarom je voor Schanskorven zou moeten kiezen

Schanskorven zijn een geweldige optie voor allerlei soorten bouw- en landschapsprojecten. In deze blog enkele redenen waarom je voor schanskorven zou moeten kiezen.

Schanskorf letters in Lautenthal

In Lautenthal, een klein stadje in Duitsland, zijn schanskorven een populair middel om schuttingen en woorden te maken voor verschillende doeleinden.

5 redenen om te kiezen voor schanskorfzuilen

In deze blog gaan we dieper in op schanskorfzuilen en waarom ze een goede keuze kunnen zijn voor jouw buitenruimte.

Oesters Noordzee Schanskorven 2023 trend Schanskorven toepassing

Schanskorven voor kickstarten oesterriffen

Gabinova heeft in 2023 meegewerkt aan op maat gemaakte korven voor het kickstarten van oesterriffen in de Nederlandse noordzee.

Schanskorven ook in 2023 een mooie aanvulling van uw tuin

Schanskorven zijn een populaire manier om een tuin een natuurlijke en rustieke uitstraling te geven. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals stenen, aarde en planten en worden vaak gebruikt als erosiebescherming, om gazonranden te markeren of om een natuurlijke afscheiding te creëren.

Schanskorven en steenkorven en de toepassing in de praktijk

Schanskorven worden gemaakt met steigerbuizen die in de grond worden gezet. De palen worden vervolgens verbonden met draden of netten om de korf te vormen. Deze korf wordt vervolgens gevuld met breuksteen, waardoor een solide fundament wordt gecreëerd. Schanskorven zijn een duurzame techniek.

Meest gestelde vragen steenkorven Suslight Ledverlichting Wat kosten schanskorven met vulling?

Een schutting kopen: waarom kiezen voor een composiet schutting?

Ontdek waarom een composiet schutting van Gabinova de perfecte keuze is voor uw tuin. Lees meer over de composiet schutting in deze blog!

Veelzijdigheid van de Ledverlichting van Suslight 

Behalve verschillende soorten en maten verlichting is ook de voeding veelzijdig. Ons betrouwbare 24V systeem zorgt voor een briljant resultaat. Is er ergens nog een 230V aansluiting? Geen probleem, ook daar kunnen de meeste Suslight armaturen op aangesloten worden.

Wat kosten schanskorven met vulling?

De prijs van schanskorven is eenvoudig te berekenen, maar hoeveel kosten schanskorven met vulling nou eigenlijk? Bij Gabinova vindt u snel en eenvoudig een antwoord op deze vraag door gebruik te maken van onze rekenmodule!

Welke vulling in schanskorven? Hoe maak je een schanskorf Wat kost een stenen afscheiding?

Welke vulling in schanskorven?

Wilt u uw tuin inrichten met natuursteen zonder complete muren te moeten bouwen? Een schanskorf die u kunt vullen met breukstenen is een mooie en stijlvolle oplossing! Deze constructie geeft u alle mogelijkheid om te variëren.

Hoe maak je een schanskorf?

Wij laten u zien dat het aanleggen van schanskorven helemaal niet zo moeilijk is. Gabinova levert de korven kant en klaar en voorgemonteerd af.  Wij laten aan de bovenkant een scharnierende deksel...

Wat kost een stenen afscheiding?

Wilt u een stenen schutting plaatsen of een tuin aanleggen met mooie afscheidingen? Dan zijn schanskorven een uitstekende keuze! U kunt ze eenvoudig online bij Gabinova bestellen in de door u gewenste afmetingen met breukstenen naar keuze. 

Bereken kg stenen in schanskorf Bestelprocedure Hoe breed moet een schanskorf zijn?

Hoeveel kg stenen in schanskorven?

Bij Gabinova kunt u niet alleen eenvoudig de prijs berekenen, maar ook het aantal kg stenen benodigd voor uw schanskorven. In onze rekenmodule kunt u eenvoudig de lengte, breedte en hoogte van uw steenkorf- of schanskorfomheining invoeren.

Bestelprocedure van Schanskorven?

Bent u ook nieuwsgierig hoe het bestellen van schanskorven of steenkorven precies in zijn werk gaat? Lees dan dit blog artikel en bekijk de video die wij voor u hebben laten maken. Nog vragen? Wij beantwoorden deze graag.

Hoe breed moet een schanskorf zijn?

Gabinova produceert haar schanskorven helemaal in eigen productie, van hoogwaardig netten en Duitse kwaliteit. De netten bestaan voor 95% uit zink en 5% aluminium. De draadnetten hebben een draaddikte van 4 mm en een maaswijdte van 50 x 50 millimeter. 

Schanskorven schoonhouden Buxusrups Glasbrokken

Hou houd u uw schanskorven schoon?

Even een misverstandje ophelderen: Met onderhoudsvrije korven bedoelen wij niet dat u ze nooit hoeft schoon te maken. Bij de volgende schrobbeurt van uw terras, raden wij aan om de korven even mee te pakken.

Buxusrupsje nooitgenoeg

We hebben een plaag in Nederland. Geen buxushaag is nog veilig voor de buxusrups. Veel klanten gaan op zoek naar een alternatief. Een ding weet u zeker: schanskorven zijn ongevoelig voor invasies van verwoestend ongedierte.

De grootste keuze glasbrokken in Europa!

In steenkorven zitten stenen. Fout. Wij leveren op dit moment heel veel glasbrokken als korfvulling. Een aantal klanten brengt bovendien verlichting aan in de korven, wat een prachtig effect geeft. Wij heffen vast het glas op het succes van onze glasbrokken.

Droogte 6 Redenen om voor schanskorven te kiezen Schanskorf ideeën

Het is droog. Gortdroog.

Met het vliegtuig op vakantie geweest? Vanuit de lucht begint ons land inmiddels aardig te lijken op - pak 'um beet - Spanje of Portugal. De droogte laat haar sporen duidelijk na in het landschap. Dat zal in de meeste tuinen niet anders zijn. 

De voordelen van schanskorven? 6 veelgestelde vragen beantwoord

Schanskorven, ook bekend als gabionen, zijn een moderne, functionele en vooral ook mooie toevoeging aan iedere tuin of buitenruimte. Hier zijn zes redenen waarom ze een uitstekende keuze kunnen zijn.

Een nieuwe tuin in het voorjaar: hoe begin ik?

Het voorjaar is het perfecte moment om nieuwe plannen te maken voor uw tuin. Bent u klaar om uw tuin te upgraden met innovatieve, duurzame en onderhoudsvriendelijke elementen? Schanskorven bieden een unieke combinatie van functionaliteit en stijl. Ontdek in deze blog hoe u schanskorven kunt gebruiken om uw tuin zowel praktisch als visueel een boost te geven!

Schanskorven vullen met breukstenen of glasbrokken    

Schanskorven vullen met breukstenen of glasbrokken

In ons ruime assortiment vindt u precies wat u zoekt! Kiest u voor de strakke, donkere basalt breuksteen of wat dacht u van een combinatie van verschillende soorten voor speelse uitstraling of zelfs een laag glasbrokken om het geheel helemaal af te maken?