Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Wat kost een stenen afscheiding?

Wilt u een stenen schutting plaatsen of een tuin aanleggen met mooie afscheidingen? Dan zijn schanskorven een uitstekende keuze! U kunt ze eenvoudig online bij Gabinova bestellen in de door u gewenste afmetingen met breukstenen naar keuze. Naast schanskorven vindt u in ons uitgebreide assortiment ook watervallen, tuinhaarden en bloembakken. Zo kunt u uw tuin decoreren met een combinatie van planten, natuursteen en het industriële accent van onze schanskorven (stenen afscheiding). Bovendien gaan deze tientallen jaren mee en hebben ze weinig onderhoud nodig!

Wat zijn schanskorven?

In aangrenzende tuinen zie je steeds meer schanskorven, maar wat zijn schanskorven precies? Traditioneel zijn dit constructies gemaakt van stenen manden, die in de middeleeuwen werden gebruikt als militaire vestingwerken. Gabion is afgeleid van het Italiaanse woord voor een grote rieten mand of mand die gevuld was met aarde, zand of rotsachtige materialen zoals een zandzak. Tegenwoordig zijn schanskorven niet langer gemaakt van riet, maar van een gaas van sterk staaldraad. Een schanskorf muur wordt op verschillende manieren gebruikt: als oeverbescherming, als afsluiting, als schutting of als decoratief element in uw tuin.

Schanskorf Schanskorven met composiet Schanskorf tuinhaard  

Schanskorf hoogte verschil Schanskorf met waterval Ronde schanskorf vuurplaats 

Schanskorf lounge set  Schanskorf bloemenperk

Stenen afscheiding in uw tuin

Er zijn verschillende redenen om schanskorven in uw tuin te plaatsen. Voor veel mensen is het vooral een duurzaam alternatief voor een onderhoudsarme schutting. Schanskorven gaan vele decennia mee en hebben weinig onderhoud nodig. Bovendien zijn ze ideaal voor bepaalde soorten planten zoals klimplanten en wijnranken. Het combineren van planten en schanskorven geeft je tuin een warme sfeer en strakke uitstraling. Bij Gabinova vindt u dan ook diverse breukstenen om de korven mee op te vullen. Elke steensoort heeft zijn eigen specifieke werking en effect in uw tuin.

Schanskorven prijzen

Wilt u een nauwkeurig beeld krijgen van de schanskorven of stenen afscheidingen? Bereken online makkelijk en snel de prijs bij Gabinova! Het is heel eenvoudig: kies het formaat en het aantal steenmanden die u wilt bestellen. Vervolgens geeft u aan welke breukstenen en montagematerialen u denkt nodig te hebben om uw schanskorven schutting mee te bouwen. De prijzen worden nu op het scherm weergegeven, waardoor u een goed overzicht heeft van uw kosten. Gabinova biedt niet alleen schanskorven, maar ook sfeervolle accessoires zoals tuinhaarden of een schanskorf bloembak. Wij zorgen voor een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Stenen afscheiding op maat

Wij zijn dé specialist op het gebied van maatwerk. Dus daag ons team specialisten uit om de stenen afscheiding te maken die precies past bij uw wensen en eisen. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan beantwoorden wij deze uiteraard ook graag. Neem contact op met ons team schanskorf specialisten, zij staan u graag te woord via telefoon of per e-mail.