Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Het is droog. Gortdroog.

U bent misschien net terug van vakantie en als we het nieuws mogen geloven, pakken we voor die vakantie steeds vaker het vliegtuig. Wie dan over ons land vliegt, ziet vooral grote, gele vlakken. Totaal verdroogd grasland. Het leidde zelfs tot voor Nederlandse begrippen draconische maatregelen op het gebied van beregening. Menig tuin vergaat het inmiddels al net zo: de perkjes, grasvelden en hagen zijn compleet verdroogd. Het levert een treurig schouwspel op. Het slechte nieuws is dat de weerdeskundigen verwachten dat dit wel eens veel vaker voor zou kunnen komen in de toekomst.

Droogte

Het weer beïnvloeden?

We kunnen bij Gabinova het klimaat niet voor u veranderen, al doen wij natuurlijk ook ons best om zo duurzaam mogelijk te opereren. Wat we wel kunnen is toch voor een mooie aanblik zorgen in de tuin. Schanskorven hebben nu eenmaal geen water nodig, hooguit een enkele keer om ze schoon te spoelen. De kans is aanwezig dat u na deze zomer de haag moet vervangen. Wellicht is juist dat een mooi moment om eens naar schanskorven te kijken.

Schanskorven saai?

U heeft er vaker over kunnen lezen als u deze blogs volgt: schanskorven zijn niet saai. Integendeel. We horen het toch nog vaak: liever een groene, levende haag dan een muur met stenen. Tenzij die haag elke dag van water wordt voorzien, is deze op dit moment zeker niet groen meer en vermoedelijk ook niet levend. Waar kijkt u dan liever naar? Die verdorde struiken of een schanskorf in de door u gewenste vorm en met de mogelijkheid om in de keuze van breukstenen precies die sfeer te maken waarin u zich prettig voelt? Wij zouden het wel weten, maar toegegeven: wij hebben gemakkelijk praten.