Schanskorf Doorkijkhaard BBQ

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs vanaf: € 995,00

tot: € 2.349,95

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Configureer hier uw Schanskorf Doorkijkhaard BBQ

Deze decoratieve tuinhaard heeft een open haardgedeelte waardoor er van 2 kanten van het vuur genoten kan worden. Met een apart verkrijgbare 'windvanger' kan een zijde afgesloten worden indien de wind dat nodig maakt. Door deze haard te combineren andere schanskorven creëert u een mooie afscheiding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


Nu gratis geleverd !

Uitgebreide informatie
Configureer hier uw Schanskorf Doorkijkhaard BBQ

* Verplichte velden

Toon alle opties

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Details

Door een extra rooster te plaatsen kan deze haard in een handomdraai omgetoverd worden tot barbeque. Ook Jeremy (de kok van tv-programma SBS6 'de tuinruimers') heeft al meerdere malen vis gerookt in de schoorsteen. Losse schoorsteen is apart per meter verkrijgbaar (lengte is afhankelijk van locatie).

 

Dubbelwandige kachelpijpen set voor overkappingen:
 

Veilig genieten van een haard of kachel onder uw overkapping begint met de juiste aanleg van de warmtebron. De haard of kachel moet haar hitte kwijt kunnen om te voorkomen dat deze hitte overslaat in het hout van de overkapping. Gabinova levert daarvoor dubbelwandige kachelpijpen die op onze tuinhaarden passen. Deze pijpen zijn leverbaar in een complete set.

Elke set bevat:

 

2 kachelpijpen van 1 meter lang

1 verdiepingsondersteuning

1 dak doorvoer platdak

1 stormkraag

 1 trekkap met vonkenvanger

 

Geschikt voor overkappingen met platte daken. Ook leverbaar voor hellend dak. Informeer naar deze set bij de aanschaf van een haard.

 

Houtstapelaar:

U kunt eenvoudig de mooie houtstapelaar incl. 35 kg stenen mee bestellen. Daarmee heeft u altijd een voorraadje hout binnen handbereik.

 

Pizza Casa:

Zelf een pizza maken was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt er niet eens een echte pizzaoven voor nodig. De lekkerste pizza’s bak je namelijk in de tuinhaard. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is de Pizza Casa: een tiendelige set inclusief opzetstuk voor in de haard, de steenplaat om de pizza’s op te bakken en natuurlijk de pizzaschep.

De Pizza Casa Set bestaat uit:

RVS – plaat incl. 4 RVS Verstelbare voeten
RVS plaat voor de Pizza Ovensteen
Ovensteen
Pizzaschep (3-delig/Hout)
RVS – Framelifter met houten handvatten
RVS Spatel met houten handvat
Pizza Snijder
RVS BBQ-rooster
Bedienings- en montage handleiding / Tipps & Tricks Receptenboek

 

BBQ Food Stick

 

Het gaat altijd om het juiste gereedschap, zelfs bij de barbecue. Vlees keren kan een drama zijn: zo’n vleestang waarmee u het vlees helemaal fijnkniipt of een huis-tuin-en-keukenvork waarmee u gevaarlijk dicht op de grill moet werken. Dat werkt allemaal niet. Maar wat wel? Gabinova heeft de oplossing! Wij hebben speciaal voor de echte grillmaster de BBQ Food Stick laten maken. Het principe is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend: een lange pin van zeventig centimeter aan een stevig handvat, waarmee u voldoende afstand kunt houden van het rooster. Het uiteinde van de pin is voorzien van een simpele haak waaraan het vlees gegarandeerd blijft zitten. Eén draaibeweging is vervolgens voldoende om het vlees soepel te keren. Geen verbrand vlees, geen verbrande vingers. Topproduct en verkrijgbaar bij Gabinova!

Handleiding tuinhaarden.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Schanskorf Doorkijkhaard BBQ