Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Yellow Sun 8-11mm

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen | Gratis geleverd
Gegroepeerde product items
Yellow Sun 8-11mm mini bigbag 750 kg
€ 299,95
Aantal
Yellow Sun 8-11mm midi bigbag 1000 kg
€ 311,95
Aantal
Yellow Sun 8-11mm maxi bigbag 1500 kg
€ 359,95
Aantal

Yellow Sun 8-11mm

Yellow Sun is een gesteente die vanwege haar zeer lichte gele kleur vaak wordt toegepast in de moderne tuin. De Yellow Sun split wordt ook wel Jura split genoemd omdat deze uit het Jura gebergte komt. Het heeft een sfeervolle uitstraling en kan het goed worden gebruikt als siersplit. Yellow Sun 8-11 split is een extreem harde splitsoort. Door de hardheid van deze splitsoort is het makkelijk te gebruiken voor het bestraten van uw parkeerplaats. oprit of tuinpaden. Wij leveren alleen eersteklas Yellow Sun split.

Met 75kg Yellow Sun split kunt u 1 m² bedekken, dan heeft u een laagdikte van 5cm.  

Mini bigbag 750 kg = 10 vierkante meter.

Midi bigbag 1000 kg = 13 vierkante meter.

Maxi bigbag 1500 kg = 20 vierkante meter.

Gewicht per m³: 1500 kg

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Beschrijving van Yellow Sun 8-11mm:

Gabinova biedt nu ook Yellow Sun 8-11mm aan.

Yellow Sun is een mooie, zeer lichte gele kleur steen die vaak wordt toegepast in moderne tuinen met een mediteranne uitstraling. Yellow Sun 8-11mm is een zeer harde steen met een hoge druksterkte en daardoor zeer geschikt voor hoge belastingen bijvoorbeeld een parkeerplaats of oprit voor personenwagens. Door de hoge hardheid van Yellow Sun 8-11mm 8-11mm, kan het niet alleen voor decoratieve doeleinden worden gebruikt, maar ook als semi-verharding voor parkeerplaatsen of opritten. Yellow Sun 8-11mm is bovendien bijzonder kleurvast en dat is een van de redenen voor de populariteit van de steen.

Eigenschappen van Yellow Sun:

Hoge hardheid en daardoor geschikt voor opritten, parkeerterreinen en decoratie in de tuin. Tevens hebben wij Yellow Sun breukstenen in Yellow Sun 60-90mm. Deze soort is geschikt als decoratie voor in uw tuin of als vulling voor schanskorven. Verkrijgbaar in handige big bags van 750 kg, 1000 kg en 1500 kg en op aanvraag voor grote hoeveelheden ook los gestort. Neem hierover via info@gabinova.nl contact met ons op. Dan schrijven wij u graag een vrijblijvende offerte. Bigbags Yellow Sun 8-11mm besteld u eenvoudig in onze webshop. Te gebruiken voor decoratieve doeleinden in uw tuin.

Yellow Sun 8-11mm prijzen:

Als u Yellow Sun 8-11mm koopt, is het handig om te weten dat de prijzen inclusief gratis bezorging zijn. Er zijn dus geen extra kosten en moeite voor u bijvoorbeeld  voor het huren van een aanhanger of Yellow Sun 8-11mm.

Kopen in onze webshop:

In onze webshop koopt u eenvoudig 8-11mm Yellow Sun per big bag inclusief bezorgen. Heeft u nog vragen over een van onze producten, of heeft u hulp nodig bij het bestellen van de Yellow Sun? Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Tel. 0524-534866. Wij helpen u graag !

Hoeveel Yellow Sun heb ik nodig?

Als u een oprit, tuinpad of parkeerplaats met Yellow Sun wilt gaan aanleggen is het handig  om te weten hoeveel u nodig heeft. De volgende gegevens heeft u dan nodig:

  • Lengte in strekkende meters
  • Breedte in strekkende meters
  • Aan te vullen hoogte in meters

Lengte x breedte x hoogte = Kubieke meters x 1500 kg/m³ = aantal benodigde KG.

Bijvoorbeeld:

U tuin is 5 m bij 4 m. Deze wilt u gaan bedekken met 5 cm Yellow Sun.

Lengte 5 meter x breedte 4 meter x hoogte 0.05 meter = 1 m³ x 1500 kg/m³ = 1500 kg  U heeft dus in totaal 1 m3 split nodig = 1500 kg.

Wij adviseren een laagdikte van 5cm, legt u het dunner dan heeft u kans dat u de ondergrond ziet. Legt u het veel dikker, dan wordt dit onprettig als u er met de fiets of auto overheen rijd.

Yellow Sun 8-11mm NB: Afhankelijk van uw beeldscherm worden de werkelijke kleuren bij benadering weergegeven. Bij levering op de waddeneilanden berekenen wij achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen | Gratis geleverd
Yellow Sun 8-11mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Yellow Sun 8-11mm