Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 91,25

Tot € 373,45

Schanskorf bloembak hoogte 75cm wanddiepte 10cm

Op voorraad

Met deze 1m hoge bloembak kunt u eenvoudig een mooie hoek creëren in uw tuin, Gemaakt van Duitse kwaliteits gaaspanelen met keuze uit een ruim assortiment breukstenen. Wij leveren uw bloembak volledig voorgemonteerd af. Op aanvraag ook maatwerk leverbaar!

Verkrijgbaar in 4 standaard afmetingen.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Schanskorf bloembak van Gabinova
Schanskorf bloembak hoogte 75cm wanddiepte 10cm aanpassen
Schanskorf bloembak hoogte 75cm wanddiepte 10cm
Totaal samengestelde prijs: 

€ 91,25

Samenvatting

   Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Schanskorf bloembak hoogte 75cm wanddiepte 10cm
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 91,25

  Incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De schanskorven worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw schanskorven worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de schanskorf geplaatst om de schanskorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

  Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal milieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.

  Zo vult u het verhoogde Gabionen-plantenperk

  • Vul het afgewerkte plantenperk laag voor laag, daarbij moet elke laag ongeveer 25 - 30 cm dik zijn.
  • Het materiaal wordt van onder naar boven steeds fijner. De basis bestaat uit grove takken en twijgen. Ze zorgen ervoor dat het groenafval van onderaf goed wordt belucht en gelijkmatig kan worden afgebroken.
  • Om te voorkomen dat het erop gestapelde materiaal doorsijpelt, kunt u het snoeiafval van de struiken het best met omgekeerde graszoden bedekken.
  • De volgende laag bestaat uit halfverteerde, fijnere plantenresten zoals versnipperde struikresten, herfstbladeren en versnipperde heesterresten.
  • Breng ten slotte een laag rijpe compost of humusgrond aan en vul het plantenperk ermee tot aan de rand.

  Bloembak vullen


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen