Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 315,00

Tot € 446,80

Gabinova kliko-korf U-Vorm

Op voorraad

Met de Kliko-korf U-Vorm 170cm kunt uw twee afvalcontainers eenvoudig uit het zicht halen door deze in de U vormige schanskorf te plaatsen. Er passen twee afvalcontainers in met een inhoud van 60, 80 en 120 liter.  In de U-Vorm 2,40 cm kunt 3 containers in plaatsen. Naar wens ook op een speciale maat verkrijgbaar.

Afmetingen 170cm voor 2 Containers: 

Hoogte:                       115 cm
Breedte binnenkant:   140 cm
Breedte buitenkant : 170 cm
Diepte binnenkant:     80 cm
Diepe buitenkant:       97 cm
Wanddikte :                   17cm 

Draaddikte:                   4 mm

Afmetingen 240cm voor 3 containers : 

Hoogte:                       115 cm
Breedte binnenkant:   210 cm
Breedte buitenkant : 240 cm
Diepte binnenkant:     80 cm
Diepe buitenkant:       97 cm
Wanddikte :                   17cm 

Draaddikte:                   4 mm

De maaswijdte van het gaas is 5 x 5 cm, hoogte 115 cm en een wanddikte van 17cm. De Galvan-coating van het draad biedt uitgebreide bescherming tegen corrosie. De geprefabriceerde schanskorven zijn gemonteerd in een U-vorm, plaatsing is snel en eenvoudig. Gemaakt van Duitse kwaliteits gaaspanelen en keuze uit een ruim assortiment breukstenen. Wij leveren uw Kliko korven volledig voorgemonteerd af.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Gabinova kliko-korf U-Vorm
Gabinova kliko-korf U-Vorm aanpassen
Gabinova kliko-korf U-Vorm
Totaal samengestelde prijs: 

€ 315,00

Samenvatting

   Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Gabinova kliko-korf U-Vorm
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 315,00

  Incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De schanskorven worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw schanskorven worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de schanskorf geplaatst om de schanskorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

  Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal millieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen