Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 1.195,00

Tot € 3.866,45

Schanskorf Hoekhaard BBQ

Op voorraad

De Hoekhaard BBQ met stenen rondom, hiermee kunt u heel eenvoudig een mooie hoek in uw tuin creëren. Door uw loungeset om de haard heen te zetten kan iedereen genieten van de warmte en gezelligheid. Eenvoudig uit te breiden met een schanskorf links en rechts van de haard. Deze volledig voorgemonteerde haard wordt geleverd inclusief gratis BBQ rooster. Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Hoekhaard BBQ
Schanskorf Hoekhaard BBQ aanpassen
Schanskorf Hoekhaard BBQ
Totaal samengestelde prijs: 

€ 1.195,00

Samenvatting

   Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Schanskorf Hoekhaard BBQ
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 1.195,00

  Afmeting achterzijdes 90 cm x 90 cm, zijwanden 25cm met aan de voorkant 95cm. Hoogte 1,80cm. Op bestelling kunnen wij deze haard ook in andere hoogtes speciaal voor uw produceren. Deze schitterende robuuste Hoekhaard is de blikvanger in uw tuin of uw terras. De Hoekhaard BBQ is gemaakt van een verzinkte schanskorf met stookgedeelte om mee te BBQ'en. Op het verchroomde rooster kunt u op 2 standen een lekker stuk vlees bereiden. Door deze haard te combineren met plantenschermen of andere schanskorven creëert u een mooie afscheiding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

  Handleiding tuinhaarden


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen