Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 3.895,00

Schanskorf overkapping / pergola

Op voorraad

Is dit geen mooie combinatie?
Stoere voeten onder een strak dak!

Afmetingen: Dakmaat Lengte 4 meter x 3m., hoogte 2,40m aflopend naar 2,20m, Zuilen 0,30m. x 0,35m. x 2,20m.
Buitenmaat incl. zuilen 3,40 m. x 4,25 m. 

Deze overkapping (pergola) zorgt ervoor dat u eerder van de buitenlucht kunt genieten en in de zomer de gezellige avonden langer kunt maken. Een overkapping (pergola) biedt immers het hele jaar door: beschutting tegen regen, kou in de winter en warmte in de zomer. Het dak is van polycarbonaat platen (opaal of transparant), geklemd in hoogwaardig Europees aluminium met een gekwalificeerde coating.

Nu gratis bezorgd !

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Schanskorf overkapping
Schanskorf overkapping / pergola aanpassen
Schanskorf overkapping / pergola
Totaal samengestelde prijs: 

€ 3.895,00

Samenvatting

   Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Schanskorf overkapping / pergola
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 3.895,00

  Overdekt genieten Droomt u even met ons mee? Verplaats u zelf in een romantische film. De zon zakt achter de horizon en u neemt plaats op uw veranda. Glaasje rode wijn, stukje kaas en verder helemaal niets. In de verte hoort u het onophoudelijke getjirp van krekels. Mooi beeld? Laten we eerlijk zijn: we dromen allemaal van lange avonden op een veranda, ergens in het zuiden van Europa. Het is slechts de ‘happy few’ gegeven om hun avonden op deze manier te kunnen slijten. Schandelijk. Vinden wij ook. Toch zijn er natuurlijk mogelijkheden om een dergelijke sfeer in uw eigen tuin te creëren. Dan heeft u die prachtige tuin die niet zou misstaan aan de Middellandse zeekust. Maar hoe mooi uw tuin ook, u heeft altijd te maken met onvoorspelbaar, Nederlands weer. Zit u lekker met uw glaasje wijn en het kaasplankje, trekken er ineens donkere wolken samen boven uw stulpje. Denk even terug aan die veranda: had u al eens nagedacht over een fraaie overkapping (pergola)? Dan hebben we het niet over een standaard overkapping (pergola) of – erger – zo’n niemendalletje met een plastieken golfplaten dak, natuurlijk. Nee, als wij het over een overkapping hebben, dan hebben we het over een serieus, stijlvol element. Een ware verrijking van uw tuin. Een overkapping / pergola van schanskorven. Groot voordeel is dat deze overkapping (pergola) bijzonder eenvoudig is om te plaatsen, zolang de ondergrond maar vlak is. Een fundering is niet nodig. En juist schanskorven bieden geweldige mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld in de achterwand een fraaie haard kwijt. Door het gebruik van een bepaald type breuksteen, creëert u precies dat gewenste effect en de sfeer waarin u zich prettig voelt. Welk type steen u ook kiest, het eindresultaat is altijd groots. Ontkurk die fles maar.


  Levertijd
  ± 6 tot 8 weken