Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 945,00

Tot € 3.016,45

Schanskorf Tuinhaard BBQ XS

Op voorraad

Met de Tuinhaard BBQ XS haalt u een bescheiden, maar toch robuuste haard in de tuin waarmee in de zomermaanden heerlijk kunt grillen. In de zomer én in de winter, want barbecueën doen we al lang niet meer uitsluitend bij hogere temperaturen. De winterbarbecue mag zich in een steeds grotere belangstelling verheugen. Wat is er mooier dan marshmallows roosteren in uw eigen haard, in uw eigen tuin? Het kan allemaal, vooral omdat deze barbecue een verstelbaar rooster heeft. Hij verschilt eigenlijk in niets van de grote Tuinhaard BBQ, op de afmetingen na. En de prijs natuurlijk. Die prijs is uitermate gunstig.

Bestel uw Tuinhaard BBQ XS vandaag nog bij Gabinova!

Nu gratis geleverd !

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Schanskorf Tuinhaard BBQ XS
Schanskorf Tuinhaard BBQ XS aanpassen
Schanskorf Tuinhaard BBQ XS
Totaal samengestelde prijs: 

€ 945,00

Samenvatting

   Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Schanskorf Tuinhaard BBQ XS
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 945,00

  We hebben nu eenmaal niet allemaal een paleistuin achter het huis. Hoeft ook niet. Althans: het is niet noodzakelijk om toch te kunnen genieten van een Tuinhaard BBQ. Gabinova levert de tuinhaard in soorten en maten. Voor de kleine tuin en zelfs het balkon is deze Tuinhaard BBQ XS zeer geschikt. De haard is slechts 75 centimeter breed, 135 centimeter hoog en heeft een bescheiden diepte van vijf en vijftig  centimeter. De haard dient te worden gevuld met 550 kilo breukstenen naar keuze. U dient dus een keuze te maken uit een van de stenen.  Vanzelfsprekend is deze Tuinhaard BBQ XS net zo veilig als zijn grote broer.  Wanneer deze haard wordt toegepast in een overkapping levert Gabinova levert hiervoor een dubbelwandige kachelpijpen die ook op deze kleinere tuinhaard passen.
   

  De tuinhaard BBQ XS is voorzien van stenen aan de achterkant, dus een ideale haard voor de kleinere tuin. Deze volledig voorgemonteerde haard wordt geleverd inclusief gratis BBQ rooster. Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken. Op het verchroomde rooster kunt u op 2 standen een lekker stuk vlees bereiden.  


  Dubbelwandige kachelpijpen set voor overkappingen: 

   

  Veilig genieten van een haard of kachel onder uw overkapping begint met de juiste aanleg van de warmtebron. De haard of kachel moet haar hitte kwijt kunnen om te voorkomen dat deze hitte overslaat in het hout van de overkapping. Gabinova levert daarvoor dubbelwandige kachelpijpen die op onze tuinhaarden passen. Deze pijpen zijn leverbaar in een complete set.
  Elke set bevat:

   

  2 Dubbelwandige kachelpijpen van 1 meter lang

  1 verdiepingsondersteuning

  1 dak doorvoer platdak ( op aanvraag ook voor hellend dak mogelijk )

  1 stormkraag

   1 trekkap met vonkenvanger

   

  De kachelpijpen voor de tuinhaard BBQ zijn leverbaar in een diameter van 150 millimeter, geschikt voor overkappingen met platte daken. Ook leverbaar voor hellend dak. Informeer naar deze set bij de aanschaf van een haard.  Pizza Casa

  Zelf een pizza maken was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt er niet eens een echte pizzaoven voor nodig.

  De lekkerste pizza’s bak je namelijk in de tuinhaard. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is de Pizza Casa: een tiendelige set inclusief opzetstuk voor in de haard, de steenplaat om de pizza’s op te bakken en natuurlijk de pizzaschep.

  De Pizza Casa Set bestaat uit:

  RVS – plaat incl.4 RVS Verstelbare voeten
  RVS plaat voor de Pizza Ovensteen
  Ovensteen Pizzaschep (3-delig/Hout) RVS
  Framelifter met houten handvatten
  RVS Spatel met houten handvat
  Pizza Snijder
  RVS BBQ-rooster
  Bedienings- en montage handleiding
  Tipps & Tricks Receptenboek

   

  BBQ Food Stick

   

  Het gaat altijd om het juiste gereedschap, zelfs bij de barbecue. Vlees keren kan een drama zijn: zo’n vleestang waarmee u het vlees helemaal fijnkniipt of een huis-tuin-en-keukenvork waarmee u gevaarlijk dicht op de grill moet werken. Dat werkt allemaal niet. Maar wat wel? Gabinova heeft de oplossing! Wij hebben speciaal voor de echte grillmaster de BBQ Food Stick laten maken. Het principe is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend: een lange pin van zeventig centimeter aan een stevig handvat, waarmee u voldoende afstand kunt houden van het rooster. Het uiteinde van de pin is voorzien van een simpele haak waaraan het vlees gegarandeerd blijft zitten. Eén draaibeweging is vervolgens voldoende om het vlees soepel te keren. Geen verbrand vlees, geen verbrande vingers. Topproduct en verkrijgbaar bij Gabinova!

  Handleiding tuinhaarden


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen