Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 98,50

Tot € 245,85

Standaard steenkorf diepte 47cm

Op voorraad

47cm brede steenkorven zijn zeer geschikt als grondkering of hoge constructies. Duitse kwaliteits steenkorven met keuze uit een ruim assortiment breukstenen. Wij leveren uw korven volledig voorgemonteerd af.

Verkrijgbaar in 4 standaard afmetingen.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Standaard steenkorf 1m x 2m.
Standaard steenkorf diepte 47cm aanpassen
Standaard steenkorf diepte 47cm
Totaal samengestelde prijs: 

€ 98,50

Samenvatting

   Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Standaard steenkorf diepte 47cm
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 98,50

  Incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De steenkorven worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw steenkorven worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de steenkorf geplaatst om de steenkorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

  Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal millieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.

   

  QUIKSET Pro  


  Betonvervanger voor montage van steigerbuizen in de aarde.

  QUIKSET is een snelle, lichte, langdurige en innovative funderingsmortel voor de installatie van metalen steigerbuizen en houten palen in diverse diameters en vormen. Het is een revolutionäir alternatief voor zwaar en moeilijk te verwerken betonmortel. Eenvoudig hier bestellen.

  Quikset Pro


   


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen