Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Glasbrokken van Gabinova

Wij heffen het glas op het glas. U snapt de zin niet? Geeft niets, we leggen het graag even uit. Onze glasbrokken gaan namelijk als een dolle. Dat vinden we zelf eigenlijk helemaal niet gek. In heel Europa is er geen leverancier te vinden die meer kleuren in glasbrokken heeft als Gabinova. Vanuit heel Europa bestellen klanten bij ons daarom glasbrokken als vulling voor de steenkorven. Met verlichting in de korven geven de glasbrokken een prachtig, fonkelend effect. Onze glasbrokken maken een serieuze wereldreis voordat ze bij de klant aankomen.

Glasbrokken bij Gabinova

Herkomst Glasbrokken

Wij halen de brokken met containers uit China, waar ze handmatig zijn uitgezocht op kleur, grootte en natuurlijk beschadigingen. Zoals bij al onze producten is kwaliteit absoluut prioriteit. Dat geldt helemaal voor glas. De brokken die in de korven gaan moeten heel zijn en van een bepaalde grootte. Maar het belangrijkste is de kleur. Onze brokken moeten helder van kleur zijn, zonder doffe plekken. Zoals gezegd passen klanten vaak verlichting toe in de korven en dan moet het glas echt transparant zijn om het beoogde effect te krijgen.

Glasbrokken zijn kunst

Misschien is juist dat de reden dat veel kunstenaars hun weg naar Gabinova hebben gevonden en de glasbrokken in hun objecten verwerken. Maar we leveren nog altijd het meest aan klanten die hun steenkorven met de glasbrokken vullen. Op dit moment leveren we vooral veel in Zweden en in Engeland, waar we recent een paar grote projecten mochten doen. Die projecten doen we ook graag in ons eigen landje. Dus: als u op zoek bent naar iets echt bijzonders, denk dan eens aan glas. We komen graag eens praten over de mogelijkheden, wellicht onder het genot van een klein glaasje.