Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Panda Split 8-12mm

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen | Gratis geleverd
Gegroepeerde product items
Panda Split 8-12mm mini bigbag 750 kg
€ 359,95
Aantal
Panda Split 8-12mm midi Bigbag 1000 kg
€ 377,95
Aantal
Panda Split 8-12mm maxi Bigbag 1500 kg
Speciale prijs € 399,00 Reguliere prijs € 454,95
Aantal

Panda Split 8-12mm

Pandasplit geeft een mooi contrast tussen het zwarte en witte split. Het is een mix van Basalt en Carrara split. Het geeft een prachtig mooi effect aan uw tuin, oprit, parkeerplaats of wandelpad. Door de hardheid van deze splitsoort is het makkelijk te gebruiken voor het bestraten van uw parkeerplaats. oprit of tuinpaden. Wij leveren alleen eersteklas Panda Split.

Met 75kg Panda Split kunt u 1 m² bedekken, dan heeft u een laagdikte van 5cm.  

Mini bigbag 750 kg = 10 vierkante meter.

Midi bigbag 1000 kg = 13 vierkante meter.

Maxi bigbag 1500 kg = 20 vierkante meter.

Gewicht per m³: 1500 kg

Nu gratis geleverd !

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Beschrijving van Panda Split 8-12mm

Gabinova biedt nu ook Panda Split 8-12mm aan.

Pandasplit geeft een mooi contrast tussen het zwarte en witte split. Het is een mix van Basalt en Carrara split.  Pandasplit 8-12mm is een harde steen met een hoge druksterkte en daardoor zeer geschikt voor hoge belastingen bijvoorbeeld een parkeerplaats of oprit voor personenwagens. Door de hoge hardheid van Panda Split 8-12mm, kan het niet alleen voor decoratieve doeleinden worden gebruikt, maar ook als semi-verharding voor parkeerplaatsen of opritten. Panda Split 8-12mm is bovendien bijzonder kleurvast en dat is een van de redenen voor de populariteit van de steen.

Eigenschappen van Panda Split:

Hoge hardheid en daardoor geschikt voor opritten, parkeerterreinen en decoratie in de tuin. Verkrijgbaar in handige big bags van 750 kg, 1000 kg en 1500 kg en op aanvraag voor grote hoeveelheden ook los gestort. Neem hierover via info@gabinova.nl contact met ons op. Dan schrijven wij u graag een vrijblijvende offerte. Bigbags Panda Split 8-12mm besteld u eenvoudig in onze webshop. Te gebruiken voor decoratieve doeleinden in uw tuin.

Panda Split 8-12mm prijzen:

Als u Panda Split 8-12mm koopt, is het handig om te weten dat de prijzen inclusief gratis bezorging zijn. Er zijn dus geen extra kosten en moeite voor u bijvoorbeeld voor het huren van een aanhanger.

Kopen in onze webshop:

In onze webshop koopt u eenvoudig Pandasplit 8-12mm per big bag inclusief bezorgen. Heeft u nog vragen over een van onze producten, of heeft u hulp nodig bij het bestellen van de Panda Split 8-12mm? Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Tel. 0524-534866. Wij helpen u graag !

Hoeveel Lavasplit heb ik nodig?

Als u een oprit, tuinpad of parkeerplaats met Pandasplit 8-12mm wilt gaan aanleggen is het handig  om te weten hoeveel u nodig heeft. De volgende gegevens heeft u dan nodig:

  • Lengte in strekkende meters
  • Breedte in strekkende meters
  • Aan te vullen hoogte in meters

Lengte x breedte x hoogte = Kubieke meters x 1500 kg/m³ = aantal benodigde KG.

Bijvoorbeeld:

U tuin is 5 m bij 4 m. Deze wilt u gaan bedekken met 5 cm Panda Split.

Lengte 5 meter x breedte 4 meter x hoogte 0.05 meter = 1 m³ x 1500 kg/m³ = 1500 kg  U heeft dus in totaal 1 m3 split nodig = 1500 kg.

Wij adviseren een laagdikte van 5cm, legt u het dunner dan heeft u kans dat u de ondergrond ziet. Legt u het veel dikker, dan wordt dit onprettig als u er met de fiets of auto overheen rijd.

Panda Split 8-12mm NB: Afhankelijk van uw beeldscherm worden de werkelijke kleuren bij benadering weergegeven. Bij levering op de waddeneilanden berekenen wij achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen | Gratis geleverd
Panda Split 8-12mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Panda Split 8-12mm