Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 1.175,00

Tot € 2.252,45

Schanskorf Tuinhaard BBQ

Op voorraad

De Schanskorf tuinhaard BBQ zonder stenen aan de achterkant, kunt u eenvoudig tegen uw schanskorf of stenen muur plaatsen. Nu verkrijgbaar in 2 hoogtes. Deze volledig voorgemonteerde haard wordt geleverd inclusief gratis BBQ rooster. Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken.

In 2 hoogtes verkrijgbaar.

Nu gratis geleverd !

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Schanskorf Tuinhaard BBQ
Pas Schanskorf Tuinhaard BBQ aan
Schanskorf Tuinhaard BBQ
Totaal samengestelde prijs: 

€ 1.175,00

Samenvatting

    Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express  Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Schanskorf Tuinhaard BBQ
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 1.175,00

  Deze prachtige robuuste tuinafscheiding of blikvanger in uw tuin? De Schanskorf tuinhaard BBQ is gemaakt van een verzinkte schanskorf met extra groot stookgedeelte om mee te BBQ'en. Op het verchroomde rooster kunt u op 2 standen een lekker stuk vlees bereiden. Door deze haard te combineren met plantenschermen of andere schanskorven creeërt u een mooie afscheiding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

  Bij het vullen met breukstenen dient alleen de rand van 10 cm gevuld te worden, van binnen blijft de haard dus leeg.

  Dubbelwandige kachelpijpen set voor overkappingen: 

   

  Veilig genieten van een haard of kachel onder uw overkapping begint met de juiste aanleg van de warmtebron. De haard of kachel moet haar hitte kwijt kunnen om te voorkomen dat deze hitte overslaat in het hout van de overkapping. Gabinova levert daarvoor dubbelwandige kachelpijpen die op onze tuinhaarden passen. Deze pijpen zijn leverbaar in een complete set.
  Elke set bevat:

   

  2 kachelpijpen

  1 verdiepingsondersteuning

  1 dak doorvoer platdak

  1 stormkraag

   1 trekkap met vonkenvanger

   

  De kachelpijpen voor de tuinhaard BBQ zijn leverbaar in een diameter van 150 millimeter, geschikt voor overkappingen met platte daken. Ook leverbaar voor hellend dak. Informeer naar deze set bij de aanschaf van een haard.  Pizza casa:

   

  Zelf een pizza maken was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt er niet eens een echte pizzaoven voor nodig. De lekkerste pizza’s bak je namelijk in de tuinhaard. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is de Pizza Casa: een tiendelige set inclusief opzetstuk voor in de haard, de steenplaat om de pizza’s op te bakken en natuurlijk de pizzaschep.

  De Pizza Casa Set bestaat uit:

  RVS – plaat incl. 4 RVS Verstelbare voeten 
  RVS plaat voor de Pizza Ovensteen 
  Ovensteen 
  Pizzaschep (3-delig/Hout) 
  RVS – Framelifter met houten handvatten 
  RVS Spatel met houten handvat 
  Pizza Snijder 
  RVS BBQ-rooster 
  Bedienings- en montage handleiding / Tipps & Tricks Receptenboek

   

  BBQ Food Stick

  Het gaat altijd om het juiste gereedschap, zelfs bij de barbecue. Vlees keren kan een drama zijn: zo’n vleestang waarmee u het vlees helemaal fijnkniipt of een huis-tuin-en-keukenvork waarmee u gevaarlijk dicht op de grill moet werken. Dat werkt allemaal niet. Maar wat wel? Gabinova heeft de oplossing! Wij hebben speciaal voor de echte grillmaster de BBQ Food Stick laten maken. Het principe is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend: een lange pin van zeventig centimeter aan een stevig handvat, waarmee u voldoende afstand kunt houden van het rooster. Het uiteinde van de pin is voorzien van een simpele haak waaraan het vlees gegarandeerd blijft zitten. Eén draaibeweging is vervolgens voldoende om het vlees soepel te keren. Geen verbrand vlees, geen verbrande vingers. Topproduct en verkrijgbaar bij Gabinova!

  Handleiding tuinhaarden

  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen