Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 11,65

Tot € 131,65

Steenkorf Zuil 27 x 27 cm

Op voorraad

De schanskorf zuilen van Gabinova kunt u in vijf verschillende hoogtes verkrijgen. Deze kunt u voor vele doeleinden gebruiken, voor decoratie in uw tuin, als pilaar ter ondersteuning van uw overkapping of als element tussen schutting panelen van bijvoorbeeld hout of composiet.  Deze zuilen kunnen worden gevuld met diverse soorten breukstenen waardoor deze altijd in uw sfeer of ontwerp past.

De maaswijdte van het gaas is 5 x 5 cm, in vijf breedtes verkrijgbaar. De Galvan-coating van het draad biedt uitgebreide bescherming tegen corrosie. De geprefabriceerde Steenkorf zuilen zijn volledig gemonteerd inclusief deksel, plaatsing is daardoor snel en eenvoudig. Voor de stabilteit kunt u een steigerbuis mee bestellen die u midden in de korf plaatst, na het bevullen ziet u van deze paal niets terug en is uw zuil beschermd tegen omvallen. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen zuil te ontwerpen in onze configurator.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Steenkorf zuil
Pas Steenkorf Zuil 27 x 27 cm aan
Steenkorf Zuil 27 x 27 cm
Totaal samengestelde prijs: 

€ 11,65

Samenvatting

    Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express  Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

  Steenkorf Zuil 27 x 27 cm
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 11,65

  Incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De Steenkorf worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw Steenkorf worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de Steenkorf geplaatst om de Steenkorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

  Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal milieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.

  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen