Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Carrara split 9-12mm

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen | Gratis geleverd
Gegroepeerde product items
Carrara split 9-12mm mini Bigbag 750 kg
€ 359,95
Aantal
Carrara split 9-12mm midi Bigbag 1000 kg
€ 383,95
Aantal
Carrara split 9-12mm maxi Bigbag 1500 kg
€ 467,95
Aantal

Carrara split 9-12mm

Carrara split is een Italiaans wit marmersplit. Sneeuwwit om precies te zijn. Carrara split is in de groeve gebroken tot hoekige korrels. Het heeft een sfeervolle uitstraling en kan het goed worden gebruikt als siersplit. Carrara split 9-12mm is een extreem harde splitsoort. Door de hardheid van deze splitsoort is het makkelijk te gebruiken voor het bestraten van uw parkeerplaats. oprit of tuinpaden. Wij leveren alleen eersteklas Carrara split.

Met 75kg Carrara split kunt u 1 m² bedekken, dan heeft u een laagdikte van 5cm.  

Mini bigbag 750 kg = 10 vierkante meter.

Midi bigbag 1000 kg = 13 vierkante meter.

Maxi bigbag 1500 kg = 20 vierkante meter.

Gewicht per m³: 1500 kg

Nu gratis geleverd !

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Beschrijving van Carrara split 9-12mm

Gabinova biedt nu ook Carrara split 9-12mm aan.

Carrara split is een steen die een strak resultaat geeft in uw tuin. Carrara split 9-12mm is een harde steen met een hoge druksterkte en daardoor zeer geschikt voor hoge belastingen bijvoorbeeld een parkeerplaats of oprit voor personenwagens. Door de hoge hardheid van Carrara split 9-12mm, kan het niet alleen voor decoratieve doeleinden worden gebruikt, maar ook als semi-verharding voor parkeerplaatsen of opritten. Carrara split 9-12mm is bovendien bijzonder kleurvast en dat is een van de redenen voor de populariteit van de steen.

Eigenschappen van Carrara split:

Hoge hardheid en daardoor geschikt voor opritten, parkeerterreinen en decoratie in de tuin. Tevens hebben wij Weissenbacher breukstenen in Weissenbacher Breuksteen 60-90mm. Deze soort is geschikt als decoratie voor in uw tuin of als vulling voor schanskorven. Verkrijgbaar in handige big bags van 750 kg, 1000 kg en 1500 kg en op aanvraag voor grote hoeveelheden ook los gestort. Neem hierover via info@gabinova.nl contact met ons op. Dan schrijven wij u graag een vrijblijvende offerte. Bigbags Carrara split 9-12mm besteld u eenvoudig in onze webshop. Te gebruiken voor decoratieve doeleinden in uw tuin.

Carrara split 9-12mm prijzen:

Als u Carrara split 9-12mm koopt, is het handig om te weten dat de prijzen inclusief gratis bezorging zijn. Er zijn dus geen extra kosten en moeite voor u bijvoorbeeld voor het huren van een aanhanger.

Kopen in onze webshop:

In onze webshop koopt u eenvoudig Carrara split 9-12mm per big bag inclusief bezorgen. Heeft u nog vragen over een van onze producten, of heeft u hulp nodig bij het bestellen van de Carrara split 9-12mm? Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Tel. 0524-534866. Wij helpen u graag !

Hoeveel Carrara split heb ik nodig?

Als u een oprit, tuinpad of parkeerplaats met Carrara split wilt gaan aanleggen is het handig  om te weten hoeveel u nodig heeft. De volgende gegevens heeft u dan nodig:

  • Lengte in strekkende meters
  • Breedte in strekkende meters
  • Aan te vullen hoogte in meters

Lengte x breedte x hoogte = Kubieke meters x 1500 kg/m³ = aantal benodigde KG.

Bijvoorbeeld:

U tuin is 5 m bij 4 m. Deze wilt u gaan bedekken met 5 cm Carrara split.

Lengte 5 meter x breedte 4 meter x hoogte 0.05 meter = 1 m³ x 1500 kg/m³ = 1500 kg U heeft dus in totaal 1 m3 split nodig = 1500 kg.

Wij adviseren een laagdikte van 5cm, legt u het dunner dan heeft u kans dat u de ondergrond ziet. Legt u het veel dikker, dan wordt dit onprettig als u er met de fiets of auto overheen rijd.

Carrara split 9-12mm NB: Afhankelijk van uw beeldscherm worden de werkelijke kleuren bij benadering weergegeven. Bij levering op de waddeneilanden berekenen wij achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen | Gratis geleverd
Carrara split 9-12mm

 Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode MaestroGabinova betaalmethode Bancontact/Mistercash Gabinova betaalmethode Paypal 

Carrara split 9-12mm