Schanskorven

Schanskorven worden vaak gebruikt als erfafscheiding of als omheining. Maar de mogelijkheden van steenkorven zijn veel breder. Met steenkorven van Gabinova creëert u bijvoorbeeld ook een geweldige sfeer in uw tuin. Dat kan met watervalpartijen, haarden, of LED-verlichting. Wij noemen dat schanskorf 2.0: want deze korven gaan veel verder dan een mooie omheining. Standaardmaten steenkorven kunnen wij snel uit voorraad leveren, inclusief breukstenen in diverse kleuren en maten, waarmee u zelf de sfeer in uw tuin bepaalt. Alle toebehoren om de korven te plaatsen worden meegeleverd. Zit uw maat er niet tussen? Geen probleem! Bij Gabinova kunt u alle schanskorven op maat bestellen!

Schanskorven op maat

Wij bij Gabinova vinden dat elke tuin anders is, hierdoor moet elke schanskorf ook anders worden ontworpen. U kunt de schanskorven op maat maken in onze online ontwerpmodule. Allereerst geeft u aan hoe lang, breed en hoog u de schanskorven uw voorkeur hebben. Vervolgens geeft u aan welke accessoires u wilt toevoegen. Hierbij heeft u de keuze uit onder andere watervallen en LED-verlichting. Een schanskorf waterval brengt veel sfeer in de tuin door het vallende water. Ontwerp zelf uw schanskorven op maat en geniet van lange avonden in uw sfeervolle tuin!

 

Schanskorven plaatsen

Wij leveren uw schanskorven kant en klaar voorgemonteerd bij uw thuis. Het enige wat u dan nog moet doen is de schanskorven plaatsen! De korven worden onder andere met een handleiding, een paar handschoenen, C-ringen en een waterpomptang geleverd. De C-ringen zorgen voor een onderlinge verbinding tussen de korven. Vervolgens hoeft u alleen maar de korven te vullen met de breukstenen en de meegeleverde deksel op de schanskorven te plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar!

 

Schanskorven kopen

Steenkorven geven stijl aan uw huis, daarnaast zijn ze een stuk duurzamer dan een houten schutting. Houten schuttingen moeten binnen enkele jaren vervangen worden. Met een schanskorf bent u verzekerd van jarenlang plezier en de korven zijn onderhoudsvrij! Schanskorven kopen zijn daarom altijd een goede investering. Wilt u toch de sfeer van een houten schutting in uw tuin behouden? Dan biedt de schanskorf schutting de uitkomst! De schutting is van composiet waardoor het de duurzaamheid van de schanskorf met zich meebrengt. U kunt eenvoudig schanskorven kopen bij dé online schanskorven winkel van België; Gabinova!