Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Schaduwdoek

Schanskorven combineren met schaduwdoeken

Zeildoek overkappingen op maat in Holland gemaakt!

Zonwerend, lichtdoorlatend, stormvast, waterdicht én vergunningsvrij!

Met een textiele overkapping of schaduwdoek weet u zeker dat u van ieder seizoen buiten kunt genieten! Onze terrasoverkappingen en carports zijn geheel vergunningsvrij en zorgen ervoor dat u minimaal daglicht verliest in uw woning. De karakteristieke vormgeving zorgt in eerste instantie voor sterkte in het geheel maar tegelijkertijd creëren wij een stijlvolle design overkapping dat met de beste materialen wordt samengesteld. Hiermee weet u zeker dat u bij Gabinova premium quality in huis haalt!

Inspiratie album schaduwdoeken

Bekijken als Rooster Lijst

3 Artikelen

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Artikelen

per pagina
Aflopend sorteren

Schaduwdoek terrasoverkapping

Een schaduwdoek terrasoverkapping van Gabinova is volledig op maat gemaakt. Of het nu om schaduw of een droge plek gaat, wij gaan samen met u op zoek naar de juiste oplossing. Door de juiste vorm te vinden krijgt u een stijlvolle, luxe designoverkapping die zorgt voor een unieke beleving in uw eigen tuin!

Schaduwdoek carport

Als u uw auto wilt beschermen tegen vuil uit bomen, vogelpoep, zon of u wilt gewoon dat uw auto droog staat. Dan is een carport van zeildoek een zeer functionele oplossing. Gabinova is in staat om uw auto maximale bescherming te bieden. Doordat de zeildoek overkapping volledig demontabel is, is het vergunningsvrij.

Schaduwdoek horeca overkappingen

Met een horeca overkapping van Gabinova weet u zeker dat uw terras altijd gevuld zal zijn, ook bij minder (terras)weer. Deze design luxe zeiloverkapping is door de sterkte geschikt voor ieder seizoen en is daarmee uitermate doeltreffend voor horeca.  Doordat de overkapping volledig demontabel is, is deze vergunningsvrij te plaatsten. Door het monteren van kleurrijke LED verlichting in combinatie met heaters wordt de perfecte sfeer gecreëerd wat uiteindelijk omzet verhogend zal zijn.

Schaduwdoek plaatsen Schaduwdoek plaatsen Schaduwdoek plaatsen Schaduwdoek plaatsen Schaduwdoek plaatsen

Schaduwdoek plaatsen Schaduwdoek ophangen Schaduwdoek ophangen Schaduwdoek ophangen

Werkwijze

De grote kracht van Gabinova is het persoonlijke contact. Wij nemen graag alle tijd voor u om van een ontwerp tot eindrealisatie te komen waar u de komende jaren veel plezier van zult hebben. Mail ons via info@gabinova.nl.

Telefonische intake en prijsindicatie

Het eerste contact zal via de telefoon +31(0) 524 - 534 866 plaatsvinden waar wij naar uw eerste wensen en behoeften zullen luisteren. Na aanleiding van dit gesprek met eventueel een aantal foto’s weten wij wat de mogelijkheden zijn en kunnen we een indicatie geven van wat ongeveer de investering zal zijn, zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan.

Vervolgens levert u foto’s, nauwkeurige maatvoeringen en een locatie aan zodat wij voor u aan de slag kunnen.

3D ontwerp 

Met de verzamelde gegevens zorgen wij voor een zeer realistische 3D animatie. Wij houden rekening met uw wensen en behoeften en zorgen dat deze naadloos aansluiten in het ontwerp. Daarnaast letten wij op de punten van afwatering, zichtlijnen en schaduwpatroon. Wij kunnen u laten zien wat onze oplossing, op ieder gewenst moment van een dag, maand of jaar, doet met de schaduwwerking. Alle mogelijkheden worden besproken en wij laten u de materialen zien.

Productie en installatie

Nadat het bereiken van een akkoord gaan we de productie starten. De gehele constructie wordt in eigen huis gefabriceerd, daarbij zijn alle losse bevestigingscomponenten van de hoogste kwaliteit. Vervolgens komt ons eigen installatieteam de constructie vakkundig installeren en wordt alles 3Dimensionaal ingemeten. 

Deze inmeting wordt door onze eigen engineers vervaardigd tot een snijplan. Dit snijplan gaat naar de zeilmakerij waar het vervolgens met laser wordt gesneden en ambachtelijk wordt gestikt en verwerkt tot een membraan.

Installatie membraan

Als laatste komen wij het membraan installeren en werken we alles netjes af. Vanaf dit moment kunt u onbekommerd genieten van uw exclusieve lichtgewicht membraan overkapping!

Materialen schaduwdoek

Krinner Schroeffundament

Onze masten staan stevig gefundeerd in een schroeffundament. Deze schroeffundamenten gaan tot 1,6 meter de grond in. Een voorwaarde is  dat de bodemstructuur niet uit rots of steen bestaat. De diameter van het fundament is groter dan de diameter van de mast, daardoor kunnen wij de mast precies afstellen in het fundament en vastzetten. Wij draaien de fundamenten met en Krinner montagemachine de grond in. Het fundament kan er altijd weer uit.

De mast

Onze zelf ontworpen spanmasten zijn gegoten uit geanodiseerd aluminium. Wij bouwen daar vervolgens een spansysteem op. Door een samenstelling van de beste materialen katrollen en lijnen, creëren we een systeem dat hele grote krachten kan weerstaan. Door de vertraging die in het systeem wordt gecreëerd, wordt het voor iedereen heel eenvoudig om veel spanning in het doek te krijgen. De masten kunnen desgewenst in iedere RAL kleur worden gecoat.

Het zeildoek

zeildoek dat is geweven van saturamax garens. Deze worden tijdens het spinnen gekleurd met pigmenten waardoor er een zeer hoge kleurechtheid wordt behaald. de saturamax garens zijn door de lange filamenten zeer rekvast en scheurbestendig, dit in tegenstelling tot acryl en katoen garens die uit korte filamenten bestaan. Ons zeildoek wordt afgewerkt met Hydro max, een hoogwaardige waterafstotende impregnatie en is verkrijgbaar in 22 kleuren.

Muurbevestigingen

Onze zeildoek overkappingen kunnen aan de meeste gevels gemonteerd worden. Niet alleen een fraaie oplossing, maar ook een stuk economischer dan een spanmast met schroeffundament. We gebruiken zelf ontworpen geborstelde rvs muurplaten die we met draadeinden in chemisch anker verankeren in de gevel. Toepasbaar op bakstenen gevels en gevels met isolatie aan de buitenzijde. De muurbevestigingen kunnen desgewenst in iedere RAL kleur worden gecoat.

De lijnen

Dyneema®, sterker dan staal

De lijnen die wij gebruiken zijn van Dyneema®. Deze zitten verwerkt in ons systeem van masten, de muurbevestigingen en in de zoom van het doek. Dyneema® heeft een breeksterkte van 2000kg! Bovendien is het zeer slijtvast en nagenoeg rekvrij.

De katrollen

Harken, de absolute top

De Harken katrollen behoren al decennia lang tot de absolute top en zijn daarom onmisbaar op wedstrijdjachten en uiteraard onze systemen. Je vindt deze katrollen daarom ook terug op veel wedstrijdboten. Behalve dat de katrollen lang mee gaan en vrijwel nooit dienst weigeren is de garantieafhandeling ook uitstekend voor het geval er toch iets niet goed blijkt te zijn.