Standaard schanskorven

Gabinova heeft standaardkorven die we snel uit voorraad kunnen leveren. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen uit de soorten breukstenen waarmee u de korven kunt vullen. Gabinova levert de korven vervolgens kant en klaar aan, inclusief een duidelijke instructie over het juist plaatsen. Iedereen kan het en het resultaat is altijd fantastisch! Of u de schanskorven nu gebruikt als erfafscheiding of als tuindecoratie: plaatsing is altijd eenvoudig. Ook kunt u bij Gabinova zelf uw korven ontwerpen. Hierbij kunt u zelf de lengte, hoogte en de breedte bepalen.

Ontwerp nu uw eigen korven !

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Schanskorven schutting.

Wilt u een schanskorf afrastering? Bij Gabinova kunt u deze eenvoudig bestellen. De schanskorven zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, maar ook in lengtes. Wilt u een schanskorf naar eigen ontwerp? Dan kunt u bij ons een schanskorf zelf te ontwerpen! Houd rekening met de breedte van de schanskorven, met dunnere schanskorven raden wij u aan om voor de kleinere breukstenen te kiezen. Met een schanskorven kunt u eenvoudig een duurzame afscheiding realiseren in uw tuin, die direct veel privacy creëert. Wij leveren de schanskorven met een duidelijke handleiding hoe u uw schanskorven omheining moet worden bouwen.

Schanskorven kosten. 

U vraagt ​​zich misschien af, hoeveel kost een schanskorf tuinscherm? Bij Gabinova betaalt u nooit te veel. Bovendien, de schanskorf heeft een extreem lange levensduur en vergt weinig onderhoud. Een schanskorven bloembak past ook goed in elke tuin. Het stijlvolle design van schanskorven zal uw tuin een mooie uitstraling geven. U kunt de schanskorven vullen met een keuze uit vele maten en kleuren breukstenen. De prijs van de schanskorven schutting varieert afhankelijk van de gekozen breukstenen. Kijk ook eens naar onze steenkorven zuilen. Deze kunnen worden ingezet als zuil voor een overkapping. Deze zuilen kunnen worden gevuld met verschillende soorten breukstenen. Een zuil kan eenvoudig worden gecombineerd met bijvoorbeeld een schanskorven schutting.

Schanskorven bestellen

Wilt u graag een schanskorven schutting kopen? Gabinova heeft niet alleen gunstige prijzen, we kunnen ook snel leveren! Als u elementen in uw tuin wilt met water dan kunt u kiezen voor schanskorven watervallen. Deze kunnen geïntegreerd worden in een schanskorf muur. De roestvrijstalen watervallen zijn tevens verkrijgbaar met LED-verlichting. Een schanskorf koopt u bij Gabinova, de webshop voor schanskorven!